eddig nem volt jó az erős euró,a francia választás erősíti,Trump erősíti,így ha nem változott a koncepció,akkor vagy gyengítő vagy semleges jellegű hírt kellene közölnie.
UsdJpy-nél a 111.6-7 visszafordította, ha nem megy fölé a héten, lehet esés 110 körülig. EurUsd-nél 1.095 áttörése lenne a fontos long szempontjából, 1.085 erős támasz. Szerintem.
Ebbe az utolsóba kamuztam,sose voltam az usában,egyszerűen annnyi hogy vettem 288ft-nál és nem tudom hogy kiüljem hogy újra fel,de egy nagy dodo lejtőt nehezen viselnék :)
Egyébként nem másért faggatlak titeket,kint dolgoztam amcsiba,a félretett pénzem váltanám majd vissza ezért kérdeztem mert tudok vele várni de bukni sem nem nagyon szeretnék.
Szia!Akkor te mostani euro-forint árfolyamnál kb 260-70 dollár árfolyamot prognosztizálsz?Meg hát az se mindegy hogy épp akkor hogy áll a forint az euróval,mert ha mostani 312 akkor szerintem necces.
De, ma hajnalban hívott, nyűgös is voltam, hogy 3:30 kor zavar, de csak azt kérdezte, hogy szerintem merre fog menni az árfolyam, mert izgul és szeretné ahhoz igazítani a mondókáját.
Ellenkezőleg fő irányként a paritást jelöltem meg mindig illetve 0.89 et ,de előtte 1.10.- 1.11 környéki vissza tesztet prognosztizáltam minimum,ha viszont a mostani mozgás sor folytatódik akkor akár már 1.14 környéke is szóba jöhet.
Jelenleg havin nézve EUR-USD sávozik,egy 1.15 ös havi záróval az évfolyamán elmehetne már long irányba akár 1.25 alá,és még onnan is vissza jöhetne paritásra.
Egyébként nem gondolom,hogy van gyakorlati értelme ilyen hosszú időtávon elemezni,még a napon túli kereskedésnél is bőven elég az egy hétre való előre elemzés,legalábbis egy normál mezei kereskedőnek.
Egyébként a paritás és 0.89 környéke 2015 márciusa óta van technikailag képbe,aki akkor lelkesen rányitott az most két év elteltével kb 150 pont mínuszban várja megőszülve a holnapi ECB-t :)
EU: nagyjából a korábbi kép szerint alakult a folytatás picit alacsonyabb tetővel, majd lefordultunk, de nem tört még a kék vonal. Hullámos alapon a kék vonal törése szükséges feltétel, addig fenntartással kezelendő az esés. Ettől függetlenül hármas szerkezetű emelkedést követően short set-up alakulhat ki 1.091-1.093 környékén vagy akár feljebb, ekkor az eddigi esés "a" vagy "1." hullámnak tekinthető. Új csúcs a határ, akkor a kép szerinti scenario érvénytelenné válik. Az "abc" lefutás csak tájékoztató jellegű, a várt hármas szerkezetű korrekciós jelleget mutatja "nagyjából".
m30:
link
8 órás vissza teszt szintig esett,órás RSI-n long jel,így még el lesz ECB-ig is akár.
A nyitó rés betöltéséhez kellene egy 8 órás DC középvonala alá záródó gyertya,ez dinamikusan változó,de még mindig messze van,nem szűkült eléggé be a csatorna,hogy könnyen alázáródjon.
Köszönöm! Én. 111.6 körül látom a következő nagyobb ellenállást-ami ma visszafordította, majd 114 körül. Ha B hullám van, akkor 115.5 fölé is mehetne, nem?
EUR/USD