Furcsa dolgok vagynak eme szép világbana kametemelés semmikép nem EURO erősítő .Így hát húzzuk fell ameddig lehet aztán ha tényleg dönt a FED akkor short ... :?
A japán tőzsde mozgását és a yen gyengülését amint látom tökéletesen eltaláltam,egy "szakértő",gyorsan adott is rá egy negatív pontot :):):)
Mindenesetre mind az indexen mind a deviza párokon szépen lehetett keresni.
Japán index és USD-JPY is kb elérte azt a célárat ahova vártam " 115.60 környéke ",elvileg mehetnek még feljebb is még ma de szerintem itt már megálnak.
Ha lesz kamatemelés a jővő héten akkor viszont mind a kettő brutálisat fog long irányba menni,a technikai kép alapján hetesen nézve jelenleg ezt tartom a legvalószínűbbnek.
Értelemszerűen ez az összes dollár párra igaz." a dollár erősödés"
A kamatemelésig viszont a dollár a tegnap elkezdett gyengülését folytathatja.
Részemről ez a hét ennyi folyt jövő héten,szerda után,ha már eldőlt a kamatemelés sorsa.
Addig is jó kereskedést és pihenést hétvégére mindenkinek.
holnapra a várható kamatemelésre felkészülve, a japán tőzsde szerintem szárnyalni fog,így a yen gyengülni,napon belül EUR-GBP-USD mikor éppen melyikben várható nagyobb erő,érdemes pozícióba lépni,
technikai értelemben megcsinálta az utolsó csúcs vissza tesztjét,16 kor órás szint alatt zárt a vissza csapódás után,és ezt 4-8 óráson is megismételte,így a long folytatása technikailag már nem valószínű,1.0544 en van a mostani 8 órás kitörési kísérlet vissza teszt szintje,onnan pattanhat újra long irányba legközelebb.
EUR/USD