Szerinted még felhúzzák oda?Bővíteném a shortokat ott,mert szvsz. véget ért tegnap a felfelé irány,én minden nagyobb emelkedésben eladok.Mivel alázárt az 1,1223-nak,így minden emelkedés korrekció nem?
...esetleg azt még el tudnám képzelni, hogy a tegnapi csúcs még csak a 'nagy' 4-es B hulláma volt, így nagyjából most kész a teljes 4. ami exp. flat lett
...most mennénk ki majd új csúcsra...?!?..
Nehéz megérteni a prediktív jellege miatt (sajna ezt a kívülállók nagyon nehezen fogják fel), de aki kereskedik, sosem a tuti jövőt kutatja EWT alapon, set-upokat keresünk a jelenben az adott időtávon (= hullámszinten), valamilyen valószínűségű lehetséges forgatókönyvekhez, "belépés - célár - stop" hármasa mentén. Ez a máig legnagyobb félreértés az EWT-vel kapcsolatban az előre tekintő és jól vizualizálható "jövőképben" gondolkodó jellege miatt - és kizárólag az EWT-n kívülállók számára.
Csak halkan jegyzem meg, hogy minden más módszer is set-upokat keres a saját módszere szerint értelmezhető piacra lépésekhez, ami implicit módon szintén prediktív: azért lép piacra valamelyik irányba, mert a módszere szerint nagyobb a valószínűsége az adott iránynak valameddig.
Ha mindig minden a "terv" szerint alakulna, akkor a set-up definíciójából hiányozna a stop ;-)
Kezeljük a helyén a dolgokat ennek megfelelően. Hétvégén "rajzolok" és frissítem az éves és a rövid távú scenariokat is.
Éjszaka még feljebb ment...az előző két választás alkalmával is több száz pipet mozgott(1000-et illeve 700-at), úgyhogy még jöhetnek itt extra dolgok.pláne a mozgást elindító exit pollos eredmény, mely nem igen egyezett az utolsó szerdai közvélemény kutatásokkal valóra válni látszik. ha egyedül meg lesz D.Cameron többsége, na akkor "érdekes" dolgok jöhetnek...
eurusd elliott laci szerint. link
akár lehet is.. de ez igen odébb van és vannak feltételei is pl egy remek usa gdp (sztem az meg lesz ) és egy nyári kamatemelés...
re kis prizma, nagy prizma
))))))))))
51600-as átlagból némi üldögélés után kellemesen kiszálltam, most part, holnap nem leszek, és hétfőn is van tőzsde, tzazikiket megvárom, nem egy nap a boldogság.
EUR/USD