Ma is egy "érdekes" nap lesz... Felszúrás, lerántás, most oldalazás irány nélkül. A tegnapi napos gyertya formáció irányt is adhatna(lefelé), de hét utolsó napja van. Most a hetes gyertya egy doji. Teljesen tükrözi az iránytalanságot. Egyéb dollár keresztek haromszögelnek jelen pillanatban(fontot hagyjuk). Talán 1.1810 törés(egyben a napi nyitó alá zárás) megindíthat valamit. felfelé a szintek nem változtak.
Elvileg már nem Mario van hanem Christine. De a lényegen nem változtat. Az EUR/USD-re felvett long-short pozikat valamilyen oldalon nyomon lehet követni?
Tettem be vételi megbízást is 1.1807,1.1792,1.1772 szintekre.Én egyből lefelé vártam....Ez mázli volt,bár régen figyelem az EKB kommunikációját.Ha gyengíteni szeretné az EUR-t 90% hogy erősödik....Ez Draghi idejében is így volt,nem gondoltam,hogy folytatódik....
Ma délelőtt betettem egy short megbízást 1.1898 szintre és bent felejtettem.Délután teljesült 😀 este nézem,hogy beszakadt a piac,nem is értettem.A zárást 1.1807-re tettem,de azt hiszem lezárom..Ez talált pénz..😀
EUR/USD