Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
Poloniex oldaláról: Poloniex is Crypto-Crypto only. Poloniex is a crypto only exchange, we not accept deposits in fiat currencies such as US Dollars, Euro, and Yen.
Szia! Jelenleg én is ott tartok ahol Te, próbáltam utánaolvasni. kraken.com felé "hajlok". Jól értem, hogy a kraken online pénztárca is? Tehát verifikálás után utalok USD-t, átváltom pl. XRP-re, ha pedig vissza akarom váltani, akkor eladom és kiutaltatom a számlámra. Ha esetleg jutsz valamire jelezd légyszi! :)
Reg 10 perc. Én utánna másik walletből utaltam coin-t át a Kraken-re fedezetnek azonnal, meg se kellett várni a validációt. Nagyobb kiutalásnál kell viszont pár adatot megadni , az kb 2-3 nap.
Szia! Krakenen mennyi idő volt a regisztráció + validáció + beutalás? Tehát mire tényleg tudtál venni. Bitstampen most "sorban állok" a verifikációért, de állítólag 2 hetes csúszásban vannak, annyi a friss reg. Ha a Kraken ennél gyorsabb és január elején már tudnék venni akkor lehet inkább oda mennék. Illetve a biztonságról: akinek van, nem fél, hogy elveszti, ellopják? Vagy offlineba ki van tárolva? Köszi a válaszokat.
Ezt egy másik témába írtam, de inkább ide tartozik: . Most már csak az a kérdés, hogy ezek a bankok a Ripple egy megoldását használják vagy az XRP nevű digitális pénzt? Blockchain technológiával, számos előnye miatt, sok bank foglalkozik. Ami nem jelenti azt, hogy a tranzakciókhoz szükségük van digitális pénzre. Úgy gondolod, hogy a bankok XRP-re váltják a pénzt, átutalják, utána visszaváltják pl. USD-re. . Nem hiszem, hogy a bankok vállalnák a volatilitással járó kockázatokat. Pl. este utalnak 1 millió dollárt pl. BTC-ben. Másnap reggel mikor visszaváltják dollárra, már csak 800 ezer USD-t kapnak érte.
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/