Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
Ezt még anno elszörnyedve irtam is a financial forecastba, emléxem.Ennél már csak az volt jobb,amikor a csúcson Tasnádi kezde el megszakérteni, és a milliomossá válás egytelen módjaként adta el tanácsait. https://www.youtube.com/watch?v=qpGim8gnoHs
Nagyon jóhiszemű vagy. Én ennél már öregebb motoros vagyok. Csak nézd meg Sam Bankman-Fried származását, és rájössz, hogy ez a kripotbuborék nem csak úgy lett. Ezt kifejezetten hagyta egy kör, hogy ekkorára hízzon. Kutya kötelessége lett volna egy 3 trillion méretű üzletet (fénykorában) szabályozni a hatóságoknak. Csakhát van egy hálózat, ami bármit és mindent meg tud oldani, mert résztvevői minden vezető pozícióban ott vannak. Még az sem biztos, hogy ez a nyílt piramisjáték a bedőlésekor nem fog további hullámokat vetni... Sőt csodálkoznék, ha elszigetelődne a pénzügyi szektor többi részétől,.
Úgy vannak vele, hogy mindenki azzal b.ssza el a pénzét, amivel akarja. Annyi minden befolyásolja a tőzsdét, miért ne befolyásolhatná ez is. +1 tényező, amin a gyengék elbukhatnak, az erősek pedig erősebbé lesznek. A pénzügyi világ már csak ilyen. Ha szétnézel a környezetedben, vagy akár itt a fórumon, láthatod, hogy a kriptohívők jelentős része pénzügyileg hiányos ismeretű, könnyen befolyásolható személy. Nagy részük nem tud különbséget tenni a befektetés, a spekuláció és a szerencsejáték között. Néhány varázsige (fugázi): "gonosz jegybankok", "decentralizált", "digitális arany" (amit bányászni kell :D), "értékőrző", inflációs hedge" és már be is szipantotta őket a kriptovilág. Viszont, ha valaki látja, hogy ez egy szintetikus pénzügyi eszköz, amivel úgy spekulálhat, hogy még kripto se kell hozzá, talán még pénzt is kereshet. Persze a spekuláció legnagyobb nyertesei azok, akik a szolgáltatásokat biztosítják hozzá. Kell ennél több, hogy ne kérdőjelezzük meg a kriptopiac létjogosultságát?
Itt nem az a kérdés, hogy a coinpiac piramisjáték. Ezt évek óta mondom, hogy az. Teljesen nyilvánvaló volt. A kérdés inkább az, hogy miért is hagyták a döntéshozók ezt a piramisjátékot működni. Ezen jó lenne, ha mindenki elgondolkodna, mert ez a többi ma még működő piarmisjátékot - beleértve az amerikai tőzsdét is befolyásolja.
Ez olyan piramis játék, ahol nem is kell folyamatosan beszervezni tagokat. Szépen adnak ki valamilyen tokent, vagy coint és máris dől a lé. Amikor az FTX bejelentette a csődjét, a binance segítségére sietett, elővarázsolt 1,5 milliárd binance USD-t , ami ugye 1,5 milliárd dollárnak felel meg. A FED is kismiska ezek mellett. két év alatt 22 milliárd "maszek dollárt" nyomtattak ki https://coinmarketcap.com/currencies/binance-usd/
Az miatt van mert úgysem értenétek...... A kripto piacokon ugyanúgy kereskedik mindkét irányt mint bármelyik más brókercégeknél... Ebben az esésben is sokan kerestek nagyon sokat..... Amikor újra emelkedésnek indul a piac, akkor azon is sokan fognak sokat keresni sokan.....
Ez itt szieszta volt, erre emlékszem, amúgy nem én töröltem, hanem valamikor törölték a modik... ahogy az elmúlt évben sem én töröltem a hsz.-ket... Sztem nem is láttam őket, valahogy nem lehet visszaállítani? :) Amúgy ma épp 2005-be röppent vissza a TARDIS fórummotor :) infókat lehet küldeni 2005-be? :)
Az analfabétázó hsz.-t én töröltem, és kérlek, hogy itt ne személyeskedj. Én sem tartom szakértőnek "taxist" (tudtommal taxisgyuszi volt régebben a nickje), de azért még nem analfabéta. Egy fórumon mindenki elmondhatja a véleményét ad hominem támadások nélkül. (Na jó, ha valaki tényleg totál hülye, akkor talán nem személyeskedés a lehülyézése...) DE aki veszi a fáradságot, és érdeklődik a kriptopénzek iránt, az egészen biztosan nem analfabéta...
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/