Ez már nem nagyon fog emelkedni. A rugóhatás megvolt. Úgy mint KEG-ben, amikor 90-ről 300 fölé ment, akkor is legtöbben a trendfordulót látták az emelkedésben. Spekuláns sose tanul. Ez a papír befektetésre totál alkalmatlan.
Esésben kicsik vették.Nézd vissza a fórumot.Mindenki nagy beszállóról hadovált,már 120-nál is.Fordult a papír és ez a lényeg.
Több mint 1 éve eladtam 136ft-on azóta azt írtam,hogy esés van és lefelé várom.260-nál írtam,hogy eshet tovább de 200-nál beírtam,hogy 150-nél beleveszek.165-ön sikerült,mert láttam,hogy fordul.Azután vettem még 200 alatt összesen 4edb-ot.(Be is írtam,majd még csipegettem hozzá.Azért mert felfelé várom.Igen.
Nézz vissza 1 hónapos grafikon.A forgalom nől.A kicsik pedig sopánkodnak a fórumon,mert lemaeadtak.Hol vannak már azok akik 1éve engem lebeszélőnek tituláltak többen elvesztették mindenüket.Na ők akkor vették én pedig most.
Már megbocsáss, de akkor mégis mit kellene nézni? Üssek a hasamra minden reggel, hogy na most eladok egy kis Richtert, vagy veszek egy kis KEG-et? Aztán az ésszerűbb, mint kicsit mögé nézni a dolgoknak? Lesz itt nagy menekülés hamarosan!
Hát a ha 600-ig menne 1körben az már nagyon szép lenne(számomra az elején mikor belevettem még elképzelhetetlen magasság volt).Persze mehet feljebb is,de azért ez 1 rendkívül gyors pattincs .De a rugó be volt nyomva,és csak rá kellett ülni.A lényeg most is ülni kell rajt és kicsiben még venni.
A fórumosok már 200-től adták,vagyis nagyok akik veszik.Ezért vannak és lesznek majd nagyobb kiszállók is egyben.Én 20edb felettiekre gondolok.
"Ez a papír megcsinálta azt,hogy 50ft 4X-ett 1 év alatt"
Csak nem 2009-re gondolsz? Mert akkor 50 ft-ról 3x-ott, 150-ig. És nem 1 év, hanem 2 hónap alatt.
Tripla most is meglehet az aljról, de több aligha. A forgalom kurva gyenge a lejtmenetben látottakhoz képest. És pont most veszi nagy, amikor azt állítottad végig a lejtmenet során, hogy csak kicsik vették meg??!! :((((
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))