Köszi.Akkor valaki azt hihette a stoppok majd odáig lehozzák.VEVŐ volt,méghozzá nagy.Uraim itt vétel van szerintem.
A másik.10óra 44-kor a topikba bedobtam ezt a kamu hírt,hogy ezzel próbálják lenyomni az árat:Veszélyben a Sziget? Beszólt a kerületi polgármester
45-után bedobták a papírt 423ft volt a beírásom előtt majd napi minimum azaz403 a beírásom után 7 perccel.Nevetséges.Sokan mág elolvasni sem tudták és a cím miatt eladták.Hát...
Kacsa és ingyen reklám.(Szigetnek és Vodafonnak)
400-on 1 pillanatra bevillant több mint 160edb vevő?Jól láttam?Ha valaki látta írja már le,mer nekem ez hihetetlennek tűnik így egyben.
Lehet 16000 volt,csak elnéztem?
Veszélyben a Sziget? Beszólt a kerületi polgármester
2011. július 18., hétfő 10:29 (NAPI)
Na jönnek a hírek,hogy legyen eladó.Tényleg valaki nagy állhat a háttérben.Az eddigi pontos nyerőt sem hozták nyilvánosságra.Tavaly 1 hét után pontos adatok voltak.
nagyon sokan jót kaszáltak a 150-430 közötti sávban! nem értem miért kell itt károgni, hogy de szar ez a papir, meg 1 ft-ot ér. aki keresett rajta az utóbbi hetekben az pont lesz@rja az irigy károgókat akik nem mertek belevenni. s folyamatosan a technikai elemzéssel érveltek. Nem veszitek észre hogy ez egy speka papir???
Ezt artad"A forgalom kurva gyenge "
Ma a BÉT 3. legforgalmassabb papírra.
Forgalom 162milla felett.
Jött a várva várt beöntés:)
Nagy forgalommal emelkedik,napi átlag ma 424 felett.
Technikailag szó sincs egyelőre trendfordulóról. Ha valami akkorár esik, mint az Econet, akkor egy tripla sem jelent trendváltást, de ez különben sem az értéknövekmény nagyságán múlik.
Ez mindeddig egy hatalmas felszúri egy csökkenő trendben. Sajnálom, ha az emelkedés annyira elvette az eszed, hogy még ezt se látod. Pedig ott van a chart a szemed előtt.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))