A szakmai életútja, a kérdésekre adott válaszai és az alapján, hogy valaki írta, hogy (még) picit "feszengett" ebben a társaságban, biztos vagyok benne, hogy nem BCS hívta ide mint havert, hogy segítsen valamiben, hanem valaki más delegálta ide, hogy hajtson végre valamit. Szerintem.
szerintetek ilyen helyzetben, mikor jó belevenni az Estbe, megvárni , míg esik, és majd ha el kezdik venni akkor belevenni.. ? vagy már ez is jo beszáló és bízva abban, hogy nem esik le pl 60-70ig..
Nagyon szép, hogy ezt a cikket mindenhogy és az ellenkezője képpen is értékelik:) Nekem pl 1 mondat tetszett: Nem lehetséges befektető keresgélésére hívták hanem egy konkrét projekt miatt. No és lehet, hogy sokaknak smafu az a 500K részvény, de ma áron 45 milla értékű részvény azért csak úgy"
Úgy tűnik van egy komoly cég a háttérben aki őt felkérte, hogy vezényelje le ezt a tranzakciót és utána meglátjuk. Ezt eddig is nagjából sejtettük amióta bedobták a nevét ide. A nagyságrendről fogalmunk sincs, és gond még az is, hogy hozzávetőlegesen sem tudni ez mennyi időbe tellhet.
Én a végén megkérdeztem BCS-t, hogy kihez mennek az új részvények, azt mondta, hogy, ha beadják a cégbíróságra a módosítást akkor abban úgyis benne lesz. Nem tudom biztosan, de talán 15 nap van a beadásra.
Gyerekek, ennek minden mondatából süt a "nem mondhatok semmit", és eközben nincsen benne semmi felbeszélés. Az is érdekes (beszédes, ha nem csak hanyag "papírra vetése" a válasznak), hogy az utolsó kérdésre adott válaszban nincs egy szem "ha" sem. Számomra nagyon meggyőző.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A