Nem tetszik, hogy itt van az árfolyam, de hogy megtöltik tartalommal a céget, afelől nincs kétségem. És azt is biztosra veszem, hogy azután jóval a mostani szintek felett lesz a kereskedés. Ki kell várni.
Ez egyfelől a múltját igazolja. A jelenre pedig ott volt Vajna, aki a sajnálatos halála miatt nem tudta végig vinni. Sokszor nem értek embereket, januárban halt meg Vajna, most május van, ilyen rövid idő alatt, kész csoda az amit látunk, hogy összehoz.
Először felgyűlemlett kp-nak kell lenni, mint pl az APPLE esetében. 3 dologra lehet fordtani: -akvizíció (cégfelvásárlás) - sajátrészvény vásárlás, utána ugyanaz a profit kevesebb dbszámra oszlik, illetve kevesebbre osztaléknál, ez nem befolyásol semmit, mert egy profi ha nagyobb összeg van átszámolja a ratiokat, módosítva a kp-val -osztalékban kifizetés Nem bull piac tetején megejtett akvizícióval járnak a legjobban a részvényesek, mert az elköltött kp kamatos kamatszerűen térül meg. -
Akik oltári átb@aszást vízionálnak, azok elfelejtik vagy nem tudják BCs anno megvette az Est lapcsoportot és a Szigetet. Az est a print piaccal együtt elhalt, de ki látta ezt előre 2007-ben? A Szigettel meg megelőzte a korát, a piac nem értékelte. Aztán látjuk hová jutottak, két éve meg is vették az amerikaiak, nem két fillérért. A lényeg, hogy azok sem kamu sztorik voltak. Azokkal is kib sokat dolgozott BCs. Szóval erről ennyit. Az egy másik kérdés, mikor bólint már végre a befektető, én is ideges vagyok az öntés miatt, de nem károgok.
tök igazad van. de ezzel az erővel egy kiló kenyeret se vegyél, mert mi van ha a pék csak 60 dekásat ad, mert rád utazik? és ezt nem bántásból mondom. 😀 itt muszáj valamennyire bíznod, vagy szállj ki mert beleőrülsz.
Nem vagyok szakértő, de sok hazsna lehet. Árfolyam karban tartás is akár, de leginkább befolyásszezés a cégben azaz kicsik kiszorítása a szavazati többségből.
Oké, ne haragudj. Én viszont kérlek ha egy határon túlmenően vannak negatív feltételezeseid azt inkább a lufiban tedd közzé. Itt nem hagyom szó nélkül mert ez ugye mégis a szekta és mit szólna feel ha nem lennék felbeszelo ;)
A saját részvény vásárlásra feltett kérdésemre sumákolás ment, nem értek hozzá jogilag, miért jó és mikor lehet saját részvényt vásárolni, illetve mire lehet felhasználni. Tud esetleg valaki segíteni?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A