Hát akkor Andy volt a reklámarc. Ezt ideáig is tudtuk. Ki tudja azt, hogy idő előtt vagy időn túl "vagyunk" már... Szerintem inkább időben! DE meglátjuk!
kerestem de ilyet szövegezésre nem emlékszem, ahol konkrétan AV elgondolását folytatná BCS, azért ez eléggé egyenes iránymutatás lenne. A Közleményben is csak annyi volt, hogy: "Az
EST MEDIA Nyrt. ezúton tájékoztatja T. Befektetőit, hogy piaci pozícióját és
korábban közzétett stratégiai terveit, szándékait ez a sajnálatos haláleset
érdemben nem befolyásolja." Ez azért bármi lehet, nem egyértelműen AV elgondolására utal. Itt bármi lehet,mert nem tudunk semmit.
Ezt a Balnas elbeszélést be tudna valaki csatolni? Most egy korábbi index cikkben olvastam ugyan ezt, bár ott a film ügyi kormánybiztos megbizasara mondta hogy most eljött az ő ideje hogy visszaadjon. Ha innen tekintem akkor a magyar film felfuttatására értette, amit be is váltott szvsz
Momdjuk akkor az EM Prime holding KFT-n keresztül az EST beapportálná magába a saját 5.21%-át is amit az AV Perfect - Cinergi -Dynamopest -en keresztül tulajdonol. Ezt lehet? Gondolo miért ne ...
Nézzük időrendi sorrenben:1. Októberben Vajna bevásárolja magát az EST MEDIÁBA.2. Novemberben a Bálnában arról beszél láthatóan rossz állapotban, hogy 9 hónapig nyomta az ágyat és most azon kezd el dolgozni, hogy valamit vissza adjon az embereknek.3. Minden cégét eladja egy Amerikai offshore cégnek melynek a tulajdonosa egy másik offshore cég viszont annak a cégnek a tulajdonosáról nem lehet tudni, hogy kicsoda. ( hiszen az offshore cégeknek ez az egyik lényege, hogy anonimitásban van a tulajdonosa) A cégbíróság a változást December 20-dikán teszi közzé.4. December 21-dikén az Est Media megalapítja az E.M. Prime vagyonkezelő holding nevezetű leányvállalatát.5. Balázs Csaba a VG_-nek azt nyilatkozza hogy az EST megy tovább az úton és a két cég végrehajtja az Andyvel közösen kitalált dolgot.
mert az offshore cégeknek az egyik lényege, hogy anonimitásban van a valódi tulaj neve, viszont mivel Andy az ügyvezető ő jár el, így életében még ő rendelkezhet a cégei fölött viszont halála esetén egy addig titokban tartot tulajhoz kerülnek a javak
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A