Holnap reggel fel fogom neked tenni ezt a kérdést, ha akkor is igennel válaszolsz, meg fogom tenni. Pihenj meg szerintem. 200 Ft-on észre sem vennéd őket, tedd a szívedre a kezed.
Törölt felhasználó2019. 01. 23. 13:08
130-nál egyik buzi sem volt itt!!!!! Na most már kitehetnél.......
Emberek. Tegyük már túl magunkat azon hogy szekta/lufi; fény/árnyék. Én sem tudok semmi konkrétat, csak találgatok. Nem az a baj hogy valaki negatív gondolatot fogalmaz meg hanem az ha 0 háttérinfó 0 empátiával párosul kijelentő módban, esetleg cinikusan történik. Ennek a párja amikor a 0 háttérinfó 100% reménykeltéssel párosul. Szerintem a fórumnak akkor van értelme, ha - bennfentes infó híján - érdemi ötleteléssel állunk elő, a gondolatainkat pedig érvekkel támasztjuk alá, feltételes módban.
Téged is ki lehetett volna tenni nyugodtan, amikor valalyik nap csináltad az egész napos műbalhét és a nap végén be is jelentetted, hogy direkt csináltad. Az sem volt kutya! Majd ha a kóstolgatás àtmegy minden kétséget kizáróan trollkodásba, ki lesznek téve. Köszönöm.
Csigalom, nem kell mellre szívni mindent. Épp eléggé megterheli a szívet az árfolyam, engedje el az ilyeneket. Elmondta, kibeszeli magát és majd megnyugszik mindenki. //könyvet küldene valaki? Köszönöm
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A