vagy szabadesés, az tuti, hogy nagyon nem kéne ezt kockáztatni mert ezt a papírt most a spekák mentették meg a 80 Ft-os árfolyamtól, viszont most akár simán vissza is mehetnénk a 140-150es tartományba akár egy kisebb hírrel is+spekákkal
Ez kérdéses, de ha most összeadodna a hír és a spekák ereje akkor tudnánk egyet robbani fölfelé, ha nem kommunikálnak semmit akkor 1-2 héten belül megunják a papírt és akkor jön a csorgás
Ez egy hatalmas marhaság. Egyértelmű, hogy a szíve vitte el, összeomlott a vérkeringése. Néhány hete már rosszul volt, akkor még megúszta. Daganatos betegségben nem ilyen hirtelen halnak meg az emberek. Az én anyukám ugyan így halt meg. Este annyi volt a tünet, hogy iszonyú fáradt, álmos volt, reggel 6-kor holtan találtunk rá. 46 éves volt :((
nem tisztem védeni de tisztelem. sokat olvastam ŐT a fórumon amikor még kezdtem ezt a fajta" játékot". nyilván azt én is tudom, hogy a piacot nem egy ember irányítja, hogy ki kinél nagyobb meg szót sem érdemel mert mindannyian tudjuk, hogy a forgatókönyvet akár egy nagyobb vagy több kisebb de elég nagy a naggyal szemben is át tudja írni. Viszont a meglátás és itt a lehetőség meglátására gondolok, a bátorság, a kockázatvállalás és a türelem ami nagyon fontos. azért megindítani valamit majd a kellő mederben tartani nem lehet egyszerű dolog főleg ha belegondolunk mennyivel játszanak ŐK. részemről ennyi és remélem nincs ebből félreértés. Tisztelettel: Mehet
Résöltésre játszik, ma nem indult meg, de a héten még lehet 110-115. Jövő héten talán 120, és ha jön valami hír, akkor teljesedhet ki a 140-ig tartó réstöltés. Amúgy meg hír nélkül nem várnék nagyobb elmozdulást 100as értéktől.
20k pörgése reggel volt. 102-105. Utána ha vett 100 alatt, akkor azt már kiszórta újra 105nél legkésőbb. Ma is majd 2 millió db részvény forgott. Nem rajta múlik most az irány, itt kis ebihal, Manopi zsebrevágja bármikor.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A