csak találgatni tudunk. BCs célzott rá, hogy folytatják AV-val elkezdett terveket. Azt is jelezte, hogy más tárgyalások is folynak. Róka-üzemmód bekapcsolt nála.
"Igaz, az átszerezésbe többször is hiba csúszott a jelek szerint.
Vajna, valamint a papírokat előkészítő ügyvédje és auditorja, Pintér
Aurél és Tremmel Zoltán először “elírás folytán” véletlenül nem az
üzletrész 90 százalékos, hanem a 100 százalékos értékét tüntette fel az
apportnál. Ezt igyekeztek kijavítani, de a matematika másodszorra sem
volt tökéletes. Ha a teljes AV Investments teljes értéke 155,1 millió
dollár (42,2 milliárd forint), akkor a 90 százalékos tulajdoni aránynak
139,6 millió dollárt kellene érnie. Tremmel cége, az NTC Audit azonban
valamiért 9 millió dollárral kevesebbnek, 130,5 millió dollárnak adta
meg az üzletrész értékét.
Tehát 9 millió dollár, mintegy 2,5 milliárd
forint a nagy cégügyi manőverek során eltűnt, és erre sem az
árfolyammozgások, sem a részvénystruktúra különbözősége nem ad
magyarázatot. "https://g7.hu/kozelet/20190122/az-oroklesre-is-gondolt-andy-vajna-amikor-nem-sokkal-halala-elott-atszervezte-cegbirodalmat/ volt ott vmi kavarás... ha valóban apportálnak, az részvénykibocsátással jár és csak ezzel is megszerezheti a többségi tulajdonlást.
Ez pariban lenne azzal, amit AV mondott, hogy szeretne visszaadni a hazájának valamit. Bár azt nem értem hogy miért nem egyenesen az AV Investment jött ide, ha ez volt a cél, illetve ha all int akart nyomni miért 5%ja volt.
Nem tudom mikori lesz. Emailbe elvileg konzultalt valaki Gabriellaval ha jol tudom vagyis probalt vele. Hogy mikori konyv lesz az tuti h a multkori ha nem kernek ki frisset. Igen volt ra torekves hogy ujjat kerni - nem tudom hkl tart most az a dolog.
Vajon a súlyos beteg Vajna miért lepet ki a cégekből és adta el egy olyan cégnek melynek a tulajdonosa anonimitasban van, és amikor ez hivatalossá válik rá egy nappal az EST MÉDIA alapít egy Vagyonkezelő (holding)leányvállalatot...érdekes
Mikori könyv lesz, mert valamelyik hétvégén is nézték. Egy friss kellenne, az most sokat elmondana. Volt is rá törekvés, hogy összedobjuk rá a lóvét és egy aktuálisat kikérni vagy kikéretni.
Ha megnézitek 12.20-dikán lett hivatalosan az egyedüli tulaja az AV Investmentsnek a Cinergi az EM prime holdingot pedig 12.21-dikén alapították....Kicsit érdekes egybeesés...
En szemely szerint a penteket varom hogy menjunk konyvet nezni. Parotokat megismerhetlek szemelyesen is. A konyvre is kivancsi vagyok mi van benne mondjuk az elso 150 nagytulaj neve.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A