Mit hazudtak édes istenem? Gondolod bcst felhivja vajna hogy szerintem dobj be egy hírt mert így érzem hogy lassan itt hagylak titeket? Anyám borogass...
Reggel valaki azt írta kikapkák, azóta is azt várom hogy megtörténik-e. Múlthéten meg 140-alatt ajándék szöveg ment, akkor 112-n nem az? Na mindegy irány újra a 100 alatti tartomány, már nem is számolom hanyadszor.
Nekem most van egy kicsi darabszám, és mert kicsi, ezért nem aggódom. De lesz nagy! Mert tavaly ezen fogtam a legnagyobbat, ez a szerencse malacom. Holnap is, szerdán is nagyon figyelem mi lesz. Én a vevői oldalon állok jelenleg. Lehet, hogy azt mondjátok technikailag hülyeség elemezni, mert csőd, meg szabad esés, meg kivezetés. Vagy nem. Holnapi limit alj 89, szerda 71. A kettő között 80-as sávban van egy erős támasz. Szerdán már figyelni kell nagyon. Én beállok 71-re, és sztem onnan pattani fog. Csapkodás lesz, mert 10%-ért már adni fogják a spekák, de így lesz, aki kétszer keres rajta. Sztem. Pénteken majd látjuk igaz volt-e? :)
Bízzunk benne, hogy akiét ma nem veszik meg, az már holnap reggel nem rakja be ismét eladásra... és megnyugszanak a kedélyek! Elvégre az 5 % rv...annyira nem befolyásolhatja egy ekkora cég életét!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A