Mindenféle mellékes kommentàr nélkül közlöm, én a màsik topicba többet nem fogok írni, ki is tilthat véglegesen. Van az a szint ami alà nem megyünk.
Törölt felhasználó2018. 07. 08. 21:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ugyanezt irtam be egy hete. Lemocskoltak miatta.
Törölt felhasználó2018. 07. 08. 21:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia Scs! Hat hallod, erre a beledrugasra nem emlekszem, szinte lehetetlen, hisz arra mindig is ugyeltem, hogy Teged le ne huzzalak. Gondolkodom... talan a levlistas megjegyzesemet erthetted ironianak, de azt meg csak altalaban ertettem. Mindegy, nem tudok mit tenni, mint leirni azt, hogy en Teged az elso perctol kezdve komolyan vettelek. Elnezest, ha valmivel is megbantottalak volna. Nehezen szanom ra magam egy iSE nel nagyobb meretu telora, nekem az i8 is mar nagy. Hat igen, faraszto lehet engem olvasni, probalok majd tobbet javitani. Kb en is ugy gondolkodom mint Te. Szep ESTet mindenkinek.
Első generàciós Ner papírok..haha, ez zseniális megfogalmazás. Egy biztos, brutális vagyon vár most szétosztàsra, ráadásul több helyről is. Ha igaz az Scs féle Kuna-BCS-Jàszai talàlkozó ( én nem kételkedem benne), akkor kapaszkodni kell az ülésen, le ne vigye a fejünket a huzat.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek