De hosszan írtál. Valamit meg akarsz magyaràzni? 1. Nincs üldözési màniám. 2. Ok nélkül nem bàntok senkit. 3. Mosdathatod a klónt, de egyszerűbb szerintem, ha nem kóstolgattok burkolt Kimi Rausköinen "haveroddal" és megleszünk szépen. 5 konkrét példát tudok mutatni a fórumon kisbüfikből, amikor betámadtál úgy, hogy 1 hónapja nem írtam oda, hozzád sem szóltam. Rausköinen kolléga és klónjai részéről pedig kb. huszat. Nagy fába nem kell vágni a fejszét, nem vagyok palimadár, gondolom feltűnt már. Jó hétvégét, hajrá Rába!
Van meg 177777 klonom trollom akarmim 😀😜😊 en kimi99 itt vagyok!Mindenki azt gondol ir amit akar en lezartam mar akkor!! kaphatok minuszt bármit koszonom elore ill a jelzőket barkinek!Akik mar nem irogatnak azok teszik jol!annyira okor vagyok h na 😜😀 remeljuk mindenki nyer es trump is visszater h kizarjon!
Éppen azt a bejegyzést törölted, amiről éppen megállapítottuk, hogy a klón kimi99\raus, aki engem primitív kóstolgat, aki nem mellesleg minkét nickjével leírta: Trump=Lastdeposit.Paracsolj, itt a kép.Mi okod volt ezt törölni? Mi moderàlni való volt ezen? Véded a klónt, azután pedig oszod nekem az erkölcsi okosságokat? http://kepkuldes.com/images/a3dbdc878134e2e6c6b417731b3a9fcb.jpg
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek