Ezt a papírt nem viszi senki innen sehova addíg. Egy dolog ami tény.....a 30 napos súlyozott átlag folyamatosan csökken......ez van....ha tudomásul veszed , ha nem. És ehhez egy fillért sem kell megmozgatni.
Miért tennék, legalább megmérettetne a papper.
Ha beesik és stagnál = kétkedőknek volt igazuk.
Ha visszatér a bizalom és emelkedik = akkor keresünk egy kis pénzt, és pályára áll, azaz hivatalosan is el lehet küldeni a pi...ba a károgókat. (Különben vinnyogni fognak tovább)
Nem következik itt semmi Rallymanó....itt marad az ár és nem lesz továbbra sem kereskedés. EZ az érdeke ugyanis valakiknek.....csak Te még azt sem vagy hajlandó tudomásul venni ami az orrod előtt folyik. Pedig csak oda kellene pillantanod.
Kedves csa-csi!
Nálam már régen elszakadt, de akkor se vagyok negatív anyázó manus; nem spekizek, csücsülök rajta, és bízom abban, hogy a tisztességesen megkeresett pénzemet jobban fialtatom itt, mintha nem tenném.
Próbálom javítani mind a saját, mind mások hangulatát, csak és kizárólag szvsz írok.
Nem dobálózom, hogy ide mindenki mert megindul és a vége 800 lesz!! Mint egyesek a másik irányban.
Tiszta lapokkal játszom, az én döntésem volt amikor vettem, és az én döntésem lesz amikor eladok. De közben nem játszom meg magam! Ha ismered: Csak tiszta forrásból!
rallyman, megint tévedsz. Egyelőre a phylaxia speki papírnak sem jó, mert régóta egyirányú utcában hátrál.. November 29. után jön ide az élet. Legalábbis remélem...
HA A CEVÁNAK IGAZA LETT VOLNA - és ez szilárd meggyőződése lett volna, nem próbálkozása - MIÉRT IS KELLETT VOLNA IRATOT "hamisítania"?
Évekkel későbbi cégjegyzéssel ellátni múltszázadi "dokumentumokat"????
Erősödő Phylaxia