Pontosan így gondolom én is.
Már döntöttem megvárom a bevezetést. November 29.
Lesz ami lesz de biztos, hogy venni fogok mert jó befektetésnek tartom.
Rapista is nagyon dicséri a papírt, de Ö benfentes a felesége révén neki hivalból kell így állást foglalnia.
Valószínü különben, hogy neki is meggyözödése, hogy jó üzletet tud csinálni.
Remélem igazunk lesz.
Retemed, nehéz tanácsot adni.
Annyit lehet mondani, hogy hosszú távra 26-27-en is jó biznisz. De könnyen benézhet még 25 alá is. Mondjuk én most nem ezt várom. De a bevezetésnél könnyen lehet még egy szép öntés. Még be is zúzhatják egy bizonyos időre. Én ha most kesben ülnék kivárnám a bevezetést. De dönts ahogy érzed!
Eladni viszont nem adtam 27-ért, csak ha abban bíznék, hogy a bevezetés előtt 25-ért visszavehetem. Ebben viszont nem vagyok biztos.
Egy két riadt kismókuson kívül remélem nem lesznek komoly eladások. Ha ez így marad, innét még simán visszapattan. Egyenlőre nem aggódok, csak sasolok. Amíg a 25 nem esik el addig nincs gond.
akik ott voltak Bábolnán láthatták hogy mennyien ottvoltak. Nem csóró emberek, legalábbis nem az látszott amilyen kocsikkal érkeztek. :-))
Ők is kivárnak biztos, de ha jól megfontolják a dolgot, biztos hogy jó lehetőséget látnak ebben a cégben.
Szóval ha eljön az ideje, nagy pénzeket befektetnek. Mi az az 1-2 milliód db részvény, ha 1 éven belül 3-4 szeresére felmehet az ára ? pillanatok alat fel fogják szívni azoktól akik megvállnak tőle.
Eger
Szerintem még keresik a témát, amivel foglalkoztatni lehetne egy ilyen jó adottságú telephelyet.
Ez nem a "pusztában" álló és bármire felhasználható terület és épületegyüttes!
Szerintem beleszólhat, hogy Románia és Bulgária úniós ország, de kevesebb "kiművelt emberfő" és szakember, viszont "nagy olcsóság" van ebben a két országban............ide csak olyan nyugati vagy únión kívüli jön, akinek fejlett technológiai igénye van, a fejlesztést vagy adaptálást magyarokra bízza...
Egyébként logisztikai bázisként már holnap működhetne szerintem...(magánvélemény)
Az "olasz" üzemet már felavattuk Bábolnán, a papirmunka ebben az országban....( :-( )
Az olaszországi vagy bárhol létesülő vagy csak tulajdoni viszonyokat megtestesítő üzem vagy kereskedelmi cég biztosan háttértárgyalásokon alakul...
Egyik cég sem kezdő!
Korrekció indult és ebben a nemzetközi és belpolitikai helyzetben (!) már az is jó lett volna, ha nem esünk a többi papirral, ehelyett a 28-at ostromoltuk.
Most éppen oxigénsátorban van Európa, az újraélesztés annyiban sikerült, hogy a BUX is a minusz 300-as szintekről a minusz 200-as szintekre araszol.
Elméletem a kispapirokról most éppen a phylánál igazolódik............a többi :(((
Erősödő Phylaxia