Na szevasztok, még este benézek egy kicsit. Látom sok okosságot sikerült összehozni a mai napon is : DDD
És megállapodás egy Olasz céggel ? Jól látom ? Ez ám a remek hír, csak így tovább...... meg fog indulni ez az árfolyam, ebben 100 % -ig biztos mindenki, akkor tessék vegyétek gyerekek.
5 forintos ár ? ezen jót nevetttem én is. mekkora üzlet lenne : D ha lemenne odáig... de hát nem fog..:-))
Nem baj vadlaci, tényleg köszönjük az aggódást. Én személy szerint (és ez bizony rég fordult elő velem, már az idejét sem tudom) könnyekig hatódtam. Sosem értettem, ha valaki egy tőzsdei topikban pozi nélkül az én sorsomért aggódik, érdek nélkül, igaz drasztikus előrejelzéseket vízionál, nonszensz módon, de legalább megpróbálja, küzd a kis lelkével. A történelem lehet, hogy elsöpri bár, de újratermeli önmagát, hogy újra a szolgálatunkba álljon.
Én szerintem az vesse rád az első követ, aki érti, hogy ezt miért csinálod. Te Szt, Te. Huncut.
(kár, hogy hangsúlyt nem tudtam írni, úgy talán jobban "átment" volna a megilletődöttségem.)
Törölt felhasználó2007. 10. 24. 21:11
Haliho...
Elnezest az ekezet nelkuli irasert de sajnos ilyen gepem van.
Evek ota olvasgatlak benneteket kulonbozo forum temakban,es igen jol szorakozom egy-ket hozzaerto eszmefuttatasan.
Tisztelet a kivetelnek de ennyi hulyeseggel nem talalkozik az ember minden nap,de hat mint demokraciank a mi kis tozsdenk is csak most kezdte szarnyai bontogatasat.
Javasolnek olvasmanyokat regi oregektol mert mint a tortenelem a tozsde is csak ismetli onmagat!
Tényleg jobb lenne, ha tájékozódnál mielőtt bármit is írsz! Mert azok számára akik picit is ismerik a céget, ezek a dolgok hajmeresztőek! Arról nem akarok semmit mondani, hogy nevetségessé válhatsz, merrt simán egy nick csere és írhatod az újabb blődségeket! De gondolom, eddig is ezt tetted.
Dexter! Ez csak a saját találgatásaim és véleményem volt! És az árfolyamlenyomásrol meg annyit, hogy nekem mindegy most mennyi a pylaxia mert nekem egy sincs!!! Sajna én a biztos alapokon lévő cégeket kedvelem és nem olyat akinek a részvényei tizedére buknak! Sajna! De hátha megteremtik a cég gazdasági alapjait és a hitet a befektetőkben!
Tisztelt Uram!
Levelére válaszolva tájékoztatom, hogy a szombati Magyar Hírlapban megjelent fizetett hirdetés tartalmáról eddig nem tudtunk, továbbá Kácsor úr részvényeladást Társaságunk felé nem jelentett.
Köszönjük tájékoztatását.
A holnapi nap folyamán tisztázzuk a kérdést, amely előtt jelenleg az irányadó bejelentési és közzétételi rendelkezések, közzétételi helyek alapján is értetlenül állunk.
A helyzet tisztázását követően a részvényeseket természetesen a megfelelő közlemény formájában informálni fogjuk.
Üdvözlettel:
Dr. Izsó Piroska
Phylaxia Pharma Nyrt.
Ne haragudj, de Te nagyon nem vagy képbe. És ekkor még iszonyat finom voltam. Nem ezt akartam írni, de inkább kitöröltem. Nem kéne ide ekkora marhaságot beírni. Miért nem hallgatsz inkább és csendben a háttérből figyeled az eseményeket???
Értem én, hogy le kéne nyomni az árfolyamot, de ekkor blödségnek azért te sem gondoltad, hogy be fog dölni akárki is.
Egyszerűen röhögnöm kell, hogy egyesek milyen szánalmas módon próbálkoznak itt.
De ezt azért ne írd be Rob, mert nem illik. Ezek különben sem egzakt sarokszámok.
És ha van eszük -már pedig a tőkének általában van- akkor nem úgy járnak el mint Kácsor!
Erősödő Phylaxia