:))) az ismerősöm ismerőse látott vkit aki beszélt olyannal aki hallott róla hogy....:))
szval én azt mondom nem érdemes még nyereséget realizálni mert a meg nem nyert pénz is lehet veszteség...és nem osztom meg az infómat... (irigy vagyok..:) )
most olvastam bele a topicba.
Miből gondoljátok,hogy sok a shortos.
Inkább az a sok aki tegnap meg előtte longolta és gyorsan majd kiszórja.
Szerintem nem puffer az az 1 millió darab.
Szerintem 90 körül zár ma .később ettől még szárnyalhat, de nem ma.
csak az én ismeretségemben vanvagy 800 k long..................
És miből gondoljűtok, hogy ilyen sokan shortolják ezt a papírt? Mi van ha többen longolják inkább!:) Én is longolom 95-ös beker áram van már, ma 3x kötöttem rá és lépcsőzetesen 99-95 ig longoltam 1-1Ft kihagyással. Amúgy mi lesz pénteken? Megint olyan, hogy +-20% lesz az elmozdulás? Remélem most nem -20 al.
Teljesen igazad van , ha abból indulok ki higy a 300K eledások egy 8nagy része) puffer, akkor a shortosok felhuzhatjak siman 100 fele az arfolyamot, csak az lesz a szerencsejuk, hogy 102 n 10 perc felfugg es akkor megjelenthet par elado (bar en nem tennem mert a shortos kenytelen zarni)
Puleo! Mit beszéltek le? Te meg engem rá, hogy vegyünk, aztán vettem is, és 80 on adtam, most ugyan ezt csinálod phylaxiánál is.. Azt kérdezed: gondolkodik még valaki vételen? Egy ember még igen, de úgylátsztik, hogy a többiek már bevásároltak és márcsak eladni akarnak!:)
Erősödő Phylaxia