feri speki nem befektető!
kevés pénzzel játszik ,és nincs értelme neki ha beül akkár fél évre is!
mert akkor hamar nyugdijas lesz pénze meg semmi!
de ferinek csak annyi baja van hogy még nem érzet rá a spekizésre!
technikalilag jól kezeli mert frankon használ stopokat meg ilyeneket (tudom mert beszéltem vele)
ugyanakkor a pszihés dolgot ami a papír mögött van még nem érzi!
idő kérdése csak nameg persze pénz is hogy erre ráérezen!
ez tandíj amit sajna meg kell fizetni!
Tegnap vettem ecot 173 -on, tartottam volna ha van tőkém, alig várom már hogy több legyen nem kell ugrálni, mert ha meglátok egy lehetőséget ki kell lépjek amibe benne vagyok, de ha van még tőke 2-3 papírba beletudok menni hogy megérje a broki díj. Na ez lesz a jövő, így ezt nem lehet csinálni, de hogy phylit is 96 on kellett vennem.. 81 volt tegnap. Persze, hogy realizálnak.
A broki nem lehet nagyon happy,ha tőkehiány miatt elveszti majd Ferit! Nem értem minek ugrálsz egyik papírból a másikba?Tavaly májusi zakó után,ha bármely papírban elücsörögtél volna nyerőben lennél. Azért,mert a másik vonzóbb adott pillanatban?
Nekem a Phyl fele 3 éve megvan.Sikertelen DT után "beraktam a sufniba".80-as bekerrel nem dobtam ki 57-nél sem.63-nál idén "ráhigítottam".100 fölött lassan sávosan passzolgatok majd belőle...
Én a 63-as vételemet kiszórtam 80 alatt, mert megijedtem a nagy eladói pakkoktól, mondanom sem kell, hogy utána azonnal meglódult.... :-)
Szóval most már nem remeg a kezem, ha betesznek több száz K-t az eladói oldalra.
Erősödő Phylaxia