Ma is hatalmas a forgalom. :)
Ha ők jegyezték le az összes papírt, akkor nekik az ingyen van. Vagy ki ellenőrzi, hogy befizették-e a a részvényenkénti 25Ft-ot. Ha ingyen van nekik, akkor miért nem öntik? 15Ft-os átlagáron kiszórnák, akkor 600-750 milliót kaszálnának.
Szia!
Én csak soronként végig mentem az előző beírásodon és veszegettem le, amiket felsoroltál!
:)
De ha már itt tartunk! Az 51 millió is náluk van! Szerintem!A részvényesi gyűlése(ke)n alig voltunk!Szerinted van olyan részvényes(nagy) aki nem megy el a közgyűlésre és a kezében van 5-10-15-20%??( természetesen a baráti kezekkel együtt, mert azért arra vigyáztak, ne menjenek limit fölé)
Ennyire nem lehet ellensége a saját pénzének senki!
Csak ők! Nekik simán belefér, hogy a pénzüket 8-adolják és a vagyont(?) betegyék eredménytartalékba!
Nekik belefér! De csak,Nekik!
Most is azt mondom ha lesz emelkedés azt csak utólag tudjuk meg, hogy kamu vagy valóságos.
Vagy azért verjük a fejünket a falba mert eladtuk vagy azért mert nem.
Amugy aki nálam nyugodtabb az már festi magát.
A cég 15 éve emelkedő pályán van, nem tudtad?
A cégtulajok (veztők, apportosok) számlája szépen meghízott,
a rv-ek dbszáma exponenciálisan megnőtt, a mérleg is meghízott, és a kisbüfiknél lévő rv.mennyiség is folyamatosan nő.
Ja a rv.árfolyam az 1998-as bevezetés óta folyamatosan csökken, kisebb rallival(-kkal) megszakítva (pl. 2007), amit aztán higításra használtak fel, az eredeti 100Ft-os névértékű részvény 15Ft-ot ér most a piacon (mivel 200-ról nyolcadolták a névértéket, a jelenlegi árfolyamot felezve jön ki)...
de azért lehet reménykedni,
mostantól "biztosan máshogy lesz ennél a cégnél.
Még valami,
névérték felett nem nagyon "szeretett" lenni sosem az árfolyam, kisebb-rövidebb időket leszámítva, mindig alatta volt. Aki emelkedést-rallit vár, az tulajdonképpen most történik, a rv. higítás melletti stagnáló árfolyammal (re pénznyelő-humet sztori).
Hogy kinek adják el az új papirokat: Miért magasabb árfolyamnál kinek adnák el? Eddig is el-el adogatták,
nyugi az idő nekik dolgozik...
Figyelemre méltó amiket írsz, elgondolkodtató.
A számtanhoz csak annyít.
Tehát szerintem.
28Mill db kályhás.
6mill db-ot valakik lejegyeztek.
A névérték emelés után 91 766 799db
Ebből jejön a 34 000 000milldb marad 57 766 799db.
Ebből tudjuk, hogy Böjthénél van 6mill db marad 51 766 799db, na ez kinél van?
Ha tévednék javítsál ki.
Bocs de nem értem a számtant:
(:O)
van 91.766.799 db amiből lejön 40 millió ami "tudjuk kinél van"
Maradt 51.766.799
Ebből a kályhásoknak adtak 28 millió db-ot.
Maradt 23.766.799
6-6 milliót jegyzett Böjthe meg még valaki aki ellensége a saját pénzének= ez cumma 12 millió
Maradt 11.766.799
Tehát a kérdés ez lenne: ez kinél van; ez a több, mint 11 millió.
A kisbüfik jelentős része eladta, bukóval is akár, a részvényesi gyűléseken akik ott voltunk nem volt a kezünkben több mint max 200.000 db, de az egyszerűség miatt legyen ez 766.799 db.( ennyi sosem volt ott)
Tehát a levegőben van 11 millió db részvény, ami ha egy kézben van akkor az 12%-os szavazati jog!
Ez bármire elég lehetne ha szavazna! De mint tudjuk a közgyűlésekre pont annyian regisztrálnak, amennyi szükséges a 75% feletti szavazatarány eléréséhez; tehát ez is náluk van.
Következtetés: szerintem külsős kézben nincs több mint 200-300 ezer darab; ez semmi!Ha több lenne akkor a részvény nyolcadolásnál ott lett volna minden külsős: ők ugyanis nem ellenségük saját pénzüknek!
Nem akarták volna homályos eredménytartalékba tenni a pénzüket amit bármilyen taktikával szépen felél a mostani vezetés( pláne ha csak papíron létezik az eredménytartalék)!
Egy független könyvvizsgálat kideríthetné,az eredménytartalék egyes elemei túlzottan felül értékeltek ( má'megint ez a túlértékelés nem is tudom hol láttam először eztetetetet)
Sziasztok! Pár észrevétel:(én így gondolom nem biztos, hogy igazam van)
1.)"Böjthének és annak 10 főnek aki lejegyezte a 25-ös részvényeket." ez nem az ő pénze volt!A Böjthe nem hülye, hogy saját pénzt bedobjon ebbe; így valószínűleg összedobták a zsét, hogy a részvényeket lejegyezzék. A bennfentesek közül, saját pénzt (!!!) ebbe nem dob bele senki, az hétszentség!!
2.) Aki nyerhet rajta az a Wamsler; mert ott most játsszák a a Holdingosodás apportokkal" című játékot. Ugyebár ebben a játékban a cél a részvényesek( külsős) pénzének elvétele a részvények névértékének fel-le-manipulálásával.Ami van a Wamslerben( vagy volt) azt majd a baráti kezek jól megfejlesztik az értékeket átteszik egyik helyről a másikba.A Wamsler tulajdonosok ( a kicsik vagy nem a baráti kezek )ugyanúgy rosszul fognak járni, mint a Holding közelében lévők; ami vagyon van a cégben azt kilopják, majd kreatív könyvelési trükkökkel átszipkázzák egy másik cégbe a pénzt. A gond ezzel csak az, hogy kb. tízen vannak, akik a játékban részt vesznek: nem létezik olyan forgatókönyv, hogy mindenki elégedett legyen az elosztással a végén! Mivel a pénzükhöz egy kicsit később jutnak hozzá, lehetnek nem várt kiadások is amik csökkentik a szétosztható pénzek nagyságát; valakinél elszakad a mohóság fonala...
és AKKOR BEKÖSZÖNT A SÖTÉT KÖZÉPKOR...
A Wamslerben is kell, hogy legyen érték, különben nem mozdultak volna rá + ott volt ismerős, aki belement a játékba. Lehet ő lesz az első akit át fognak k..rni!
Ebbe pletyka vagy hír nélkül nem fog beletenni pénzt senki! Nagy pénzről beszélek( milliós nagyságrendű pénzekről)nem 20-30ezer forintokról.
Ha lett volna sztori T.P nem hagyta volna hogy másé legyen a dicsőség, ezt elhihetitek!
Ettől függetlenül, ami volt részvényem megtartom, év vége jön; és hát kell a karbantartáshoz!
Idönk mint a piszok. Nemugrálunk mert leverünk valamit.
Csak szép nyugodtan.
Aki meg izgul a mi pénzünk miatt úgy, hogy még részvénye sincs az meg az Ő dolga.
A mai forgalmat nézve még 5-év múlva sem tudják kiszrórni a papírjaikat. :)
Véleményen szerint 45-ig könnyedén meg tudnák húzni az árfolyamot. 45 fölött már lennének komolyabb eladói mennyiségek. De az is lehetséges, hogy az 40-50 körüli átlaggal rendelkezők kiszálltak bukóval. Az viszont látszik, hogy nem kapkodják el a dolgokat.
Egyelőre nyugiiiiiiiiii van.
Erősödő Phylaxia