Az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. („Társaság”) tájékoztatja Tisztelt Befektetőit az alábbiakról: A WhiteIT Zrt. közgyűlése az igazgatósága tagjává választotta Virág Ferenc urat, egyben megerősítette az igazgatóság korábbi döntését a társaság üzletpolitikájának módosításáról akként, hogy tevékenységét kiterjeszti a nemzetközi tőkepiacon is hasznosítható bróker software fejlesztésére, a software elterjesztéséhez szükséges piackutatás végzésére és az egyes tőkepiacokon a software hasznosítására partneri viszony kialakítására a helyi piacon tőzsdetag brókercégekkel, bankokkal. A WhiteIT Zrt. vezetése tárgyalásokba kezdett egy meghatározó hazai brókercéggel az üzleti együttműködés kialakítása céljából
Ez most egy tök komoly kérdés volt... Én 214-nél vettem, de 230-nál ma adtam is... Ettől persze mehet 300-ig, csak egy kis köröcske volt és tényleg érdekel, hogy miért ezt választaná az ember, amikor ott nincs nagyon negatív dolog, itt viszont van :)
Mert itt az Mtel az alap, amire építeni lehet. Látom nem voltál Randomos.Virág, Feri már két tőzsdei kereskedési rendszert is összerakott.Most csináljuk a harmadikat.Illetve abban van 27% részesedésünk.
ENEFI - THE BEST