"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Közben Orbán úgy hazaverte az országot hogy a Moodys kénytelen volt emelni az adósságbesorolást.De szar lehet ezeknek amikor hetente jön szembe a valóság..De tudom már! Ott is Orbán emberei ülnek!Szegény szerencsétlenek...
nagyon csúfos kudarcot vallottál, mert az összefosás(otok) fővezére, a főfő nagyvezéretek, éppen Gyurcsány fleto volt az, aki - amint alább olvashatod majd a magyar narancs helyszíni tudósításában, - épp 1,5 éve, a Parlamentben kérte a felhatalmazási törv. vitájában, hogy : ""Azért küzdünk, hogy hazánk maradjon szabad, demokratikus jogállam, azt nem lehet elvenni valami más ürügyén"kedves badsector, ez volt itt kb. a xxx. nagyon csúnya mellélövésed, hiszen épp a nagyvazéred cáfolt meg téged! én értékelem hogy ennyire érdeklődsz a politika iránt, de ki kell mondani hogy sajnos egyáltalán nem értesz hozzá, márpedig a nagy lelkesedésed és elképesztő grafomániád önmagában nagyon kevés (nagyjából 0-24-ben nyomod itt a sódert, ezt nem nehéz megállapítani, ki tudja mi lehet ennek az oka?..)!! jó olvasgatást az alábbi linkhez a mancs-ban, látod, ismét tanulhatsz vmit épp a nagyvezéretektől, és legközelebb talán okosabban szólsz majd hozzá(???).... https://magyarnarancs.hu/belpol/orban-viktor-orszaggyules-marcius-23-128040
Mért bánsátok egymás ezen az "ELŐSZAVAZÁSON" annyit írhattam alá(Szavazó lapot) amennyit nem szégyeltem, annyi tapletra azonosítottam be magam amennyire akartam SEMMI RENDSZER KONTROL(OTT MÁR ÉN LESZAVASZTAM) KI SEM DOBOTT!! Kérdezi azt valaki Ön már aláírt.. Lesz ítt olyan mérhetetlen ÁTSZAVAZÁS Világ nem látott ilyet.. dbsz a lényeg..
Hát elég komoly problémáid vannak a szövegértéssel és még sok egyébbel,nem irigylem azt aki értelmesen szeretne veled társalogni,inkább hagyjuk,feladom,van egy szint ami alá már tényleg nincs értelme le menni a kommunikációban ha nem muszáj, ezért írtam már rólad az elején is,hogy troll vagy,de lehet ,hogy szimplán ennyit tudsz kihozni magadból.Ha trollkodásból forgatod ki a szavak,mondatok, értelmét akkor sincs értelme ezt folytatni,ha meg nem érted öket és azért beszélsz szó szerint értelmezhetetlenül,mert ennyi a képességed határa,akkor ez elnézendő fogyatékosság,hisz nem tehetsz róla,de ebben az esetben sincsen értelme valóban értelmesen beszélgetni veled,mert úgy sem érted azt amit a másik mond,mintha nem is ismernéd a magyar szavak jelentését.Egyébként szerintem simán trollkodsz azért beszélsz rendre össze vissza,na mindegy részemről ennyi volt a kommunikáció veled.
""a jogállamot felfüggesztve, feles törvények elfogadásával kivonnák a forgalomból a jelenlegi alkotmányt"" A jogállam már fel van függesztve, tehát nincs mit felfüggeszteni. "A jogállam ismérve:
Önálló és független hatalmi ágak működnek egymás fékeiként és ellensúlyaként (A hatalmi ágak szétválasztása). Montesquieu szerint a hatalom elfajulásának csak hatalom vethet gátat, így érvelése szerint a törvényhozó (országgyűlés), igazságszolgáltató (bíróságok) és a végrehajtó (kormány) hatalmi ágakat legalább szét kell választani.
Senkinek nincs abszolút hatalma még informális utakon sem. Platón szerint abszolút hatalmat még erényes embernek sem szabad adni.[6]Lord Acton szerint "A hatalom megront, a teljhatalom teljesen megront".
Az önkényes döntésekkel szemben a jogszabályokkal összhangban álló döntések születnek.
A bíróságok előtt és a törvények előtt minden ember egyenlő.
Az alkotmány az emberi jogokból származtatható, és ezek kikényszerítése a bíróságok feladata.
A hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett."
"Tegnap nem sikerült értelmezned ,hogy mit is jelent az,hogy szakmai jellegű kérdés," Ez hazugság, a végén te mondtad ki, hogy a brexit is és vizitdíj is szakmai kérdés, ebből is kiderült, hogy te nem tudtad korábban értelmezni a szakmai kérdés fogalmát.
"majd elsunnyogtál a válasz elöl,hogy ha Gyurcsány jelöltje kizárólaf a felesége Dobrev Klára a miniszterelnöki posztra,akkor az miért nem egyenló azzal,mint ha saját magát jelöltetné." Ilyen kérdésed nem volt, kizárólaf ez volt helyette "Gyurcsány Ferenc a pártja nevében miért a feleségét indította és nem egy DK-s párttársát ha már maga állítólag nem akar miniszterelnök lenni."
"Igaz Orbán soha sem mondta,hogy ha elveszítené jövőre a választásokat akkor nem adná át a hatalmat,de te mégis tényként közlöd,hogy ez Orbán terve." Gondolkozz már egy kicsit, tényként, hogy lehet közölni egy jövőbeli eseményt? Szólj ha meg van a megfejtés? :))
igazából azért felháborító hogy ti a fideszoldalt kritizáljátok a "jogállamiság semmibevételével", illetve mindez annak a fényében vérlázító, hogy signalnak és társainak (Peterbond, stb.), egyetlen kritikus szava sincs arról, amikor az ellenzéki összefosás főjogászai (pl. Bárándy és még sorolhatnánk a neveket), nyíltan és egyértelműen arra tesznek utalásokat nagy nyilvánosság előtt sajtónyilatkozataikban,, hogy: "a jogállamot felfüggesztve, feles törvények elfogadásával kivonnák a forgalomból a jelenlegi alkotmányt" signal és társai tehát nemhogy nem kritizálják, hanem elfogadják (és akkor előre tapsolnak neki), hogy orbán ellenzéke lényegében PUCCSRA készül! no ez az ami tolerálhatatlan és elfogadhatatlan, hiszen ilyen utoljára Mo.-gon csak az önkényuralmi diktatúrák idején volt (1919-es tanácsköztársaság, nyilas puccs 1944-ben a német megszállás alatt, Rákosi diktatúra majd Kádár diktatúra a szovjet katonai megszállás évtizedei alatt) siganl, köszi szépen, de a magyar nép tisztességes fele nem kér ide sem újvörös, sem újnáci, sem újliberális diktatúrát!! signal, az lenne a minimum hogy elítéljétek nyíltan pl. Kerpel F Gáborka (momentum) és társai azon FB posztjait amikben arról énekelgetnek ami a puccs következménye lenne, hogy "a fideszesek vagyona el lesz kobozva és szét lesz osztva, érik a lámpavas orbánéknak, stb. " - ez utóbbi már más momentumosoktól pl. Szarvas K.tól való idézet. tetszik tudni, a Rákosi diktatúrában volt oylan utoljára hogy tetszés szerint listákra írtak neveket, majd a párt vasökle házról házra járva erőszakkal, verőlegényekkel rugdalta ki saját tulajdonukból a közellenségnek kikiáltott elemeket, és bírósági eljárás nélkül vitték öket megölni/bötönbe/Dunába lőni/megkínozni..........................................................
Kellemetlen helyzetbe te szoktál kerülni általában :))Tegnap nem sikerült értelmezned ,hogy mit is jelent az,hogy szakmai jellegű kérdés,majd elsunnyogtál a válasz elöl,hogy ha Gyurcsány jelöltje kizárólaf a felesége Dobrev Klára a miniszterelnöki posztra,akkor az miért nem egyenló azzal,mint ha saját magát jelöltetné.Mondtam tegnap,hogy nincs értelme vissza olvasni az irásaid,mert egyfolytában olyanokat állitasz Orbánról amit nem is mondott,te pedig tényként állitod..Ma reggel hoztad is a megszokott formád,és ezt írtad : . badsector1 ma, 08:55#47776"Húsz évet tartana ideálisnak Orbán Viktor ahhoz, hogy a kormány családpolitika rendszerének demográfiai eredményei láthatóvá váljanak."
ez vesztes választás után sem fogja átadni a hatalmat, jövőre kiderül mi a B vagy a C terve. . Igaz Orbán soha sem mondta,hogy ha elveszítené jövőre a választásokat akkor nem adná át a hatalmat,de te mégis tényként közlöd,hogy ez Orbán terve.
Gondolom vissza tudod olvasni a saját irásaidat Orbánnal kapcsolatban,ha már nem is emlékszel rájuk,engem annyira nem vonzanak,elég volt egyszer elolvasni egy részüket:) Majd holnap ránézek mire jutottál :)
Én Jakab stílusát idéztem csak stílszerűen ő szokott buzizni :)Érdekes,hogy ennyire nem ismered a jelöltjeid szóhasználatát,tényleg ki a jelölted kire szavaztál ha egyáltalán szavaztál az előválasztáson ha nem titok.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........