Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Kétségtelen, benne van a pakliban: Első Hazai Energia-Portfolió. Várja mindenki szeretettel egy valóban 20 000 FT/db részvényt érő megújuló energia portfolióval.
Annyival kiegészíteném az újaknak, hogy annak idején, amikor a neve előkerült, nem is a reptér és nem is a Kvant miatt volt elsősorban érdekes, hanem mert "szakmabeli": energia- és karbonmenedzser is, megújuló energiához kapcsolódó diplomája is van, vagyis volt/van egy olyan aspektus is, hogy esetleg valami ilyen, nevéhez méltó témában támadhat fel az EHEP. (Persze ez lehet akár a Kvant égisze alatt is, vagy bármi más, a lényeg, hogy szakmai befektetőként, vagy hozzáértő strómanként jelen(hetet)t meg.)
Mindenesetre a Kvantnál 100X jobb lenne ide és a nagyfiúk is már kóstolgatják a nagyvadat. Persze ez itt nem kívánságműsor, de azért lehet álmodozni:-)
Őszintén fogalmam sincs, de simán lehet, mert emlegették a BpAirportot az EHEP-el kapcsolatban itt. Talán valamelyik tájékozottabb fórumos kolléga biztosan meg fogja nekünk mondani.
Ehhez már csak az kell, hogy tudjanak - meglegyen a lehetőségük - és akarjanak is tenni valamit a cégért, de annak majd a jövőbeni értéke később vezető figyelembe az árfolyamnál. Szerintem.
Úgy ahogy dobta az előző versenyző, csak nekem sokkal kevesebb van. Csak nem bírtam kihagyni, mert van benne egy duplaalj lehetőség. Meg hát közeledik az idő is amikor érdemben tudnak vmit tenni a céggel.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!