Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerintem, még ha a bankhoz köthető személyről van is szó, jelen esetben magánemberként (esetleg strómanként) fog eljárni, egyszerűen kölcsönad a cégnek a részvényjegyzésen keresztül, hogy a hatályos törvényi előírások szerint ne kelljen megszüntetni a céget. . Most 1800 Ft a rv-ár. Jegyezni - ha átmegy a kgy-n a tőkehelyreállításra irányuló javaslat - 1000 Ft-on lehet majd, elég korlátozottan. Vagyis Edinához kerülhet nagyobb mennyiség, amit a tőke helyreállításáért cserében magasabb áron (szabályozott módon) kiszórhat (akár, ha nem stróman). Vagyis ez egy jól fizető befektetés lehet számára - feltéve, hogy addig nem megy 1000 körülre a rv-ár (ez lesz a kockázata). . Nekem per pillanat ez a véleményem a buliról. Persze mivel így a cég tőzsdén marad, valószínűleg akarnak vele mégis kezdeni valamit, ha rendeződik a helyzet - ez reménykeltő.
xDD lehet igen.Amugy erdekes ez az 1800.Kivancsi vagyok merre fog elindulni ha amugy akit linkeltem holgy o lesz a mi emberunk akkor a BB bank kicsit jo pont nekunk :)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!