Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Bocs, de tényleg rosszul fogalmaztam. Persze, nem szó szerint értettem, hanem hogy már páran kezdik is lebeszélni, pedig éppen csak elindult. Én is boldog vagyok, hogy végre megindult, sajnos az án pakkom sem 1300 Ft volt.
Csinált múlt héten 2800ról 2200-ig egy hatalmas piros gyertyát napon belül,mégis volt ma 3300. Nem mondom,hogy szép az a nagy piros gyertya de ez az Ehep,oda rakják ahova akarják :D
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!