Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Mert ha jól bevásárolok 3000 en akkor idén sem kell adót fizetni az 500 ra esésnél! :D 20 000->1500 is egy csoda volt a bevallásnál. :D szóval igen én személy szerint imádom ha olvad.
én annyit írtam h a master piros lesz, és beeshet 2k alá...Ehepről annyit írtam a mai nap, h remélem zöld lesz..(ez a stílus ebben a topikban nem nagyon létezett eddíg, a sok Új, új stílust is hozott...)
durva amúgy, hogy 1500 alatt nem is kellett volna vagyonokat tenni bele, aztán hipphopp 5% fölé kerülne az ember. Engem ez a veszély nem fenyeget, de akik nagy pénzzel játszotok, még bele is lehet futni ilyenbe.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!