Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Igen, de közben meg a DVG tárazott ki jóval többet, mint az a 12% önkori. Nekik lehet úgy van, mint Bükkszentkereszt esetén, h megszavazták mennyi a minimum árfolyam, amin adhatják. Magyarul ülnek rajta, ahogy mi. Kvázi az is közkéz. Ha KF-nek kellett papír a DVG-től kaphatott volna bőven. De akkor egyelőre úgy tűnik se Kis Andor, se Rosner nem rendelkezik részvénnyel. Most cseréljék le az IT-t, legyen meg a feltőkésítés, utána már tisztulhat a kép. A DVG is lassan jelenthetne, hogy 10% alá került, az is napokkal a küszöblépés után jelent, mintha a semmirekellőknek annyi dolga lenne...
Hatalmas megtévesztés! Jó páran azért vettünk bele komolyabban, mert a tavalyi könyvből hiányoztak a régi önkormányzatok nagy pakkjai (5-10-20k) és azt felteteleztuk, H azokat már KF emberei kivasaroltak és éltették a keler elol külföldi számlavezetőkhoz. Ezt azért jó párszor írtuk is forumon. Olvashatták a dvg. Nagyon érdekes, H a tavalyi könyvből kikerültek és most vissza.
Rossz a hozzáállás. A részvénykönyvnek tényleg a székhelyen kell lenni, ha a cég vezeti és nem a KELER. Szerintem igenis ki kell állni a jogaink mellett...
Nem tudom, szerintem csak tájékoztatott, ha egy részvényes kgy körül a rv könyvről érdeklődik, akkor feltételezte, h menni akarsz. De ha a telefonos hölgy olvassa amit írkalunk itt, akkor igazán átadhatná már a vezetőségnek, hogy a nép már szeretné, ha elkezdenének dolgozni, elég az árfolyam szakadásából. Köszönjük!
ja es meg valami amikor az ehepet felhivtam Ra se kerdeztem hanem magatol mondta a Holgy hogy meg nem tudjak mi lesz a KGY-val ha elmarad jovoheten mindenkeppen kiadnak egy tajekoztatot.Olvassak a forumot tuti.
egy biztos November 5-ei a konyv ezt a konyvet most sutottek xD.Rohadt kivancsi leszek par dologra.Megprobalom kikerni a tavalyit de sztem nem lesz naluk.Es ugye egy forumozo beirta hogy az onkiroknal meg is van reszveny mi nekem furca de pontosan ezert akarom megnezni ezt hogy mennyire igaz a dolog.Mert ha ugy van ahogy mondod a tavalyiba nem volt feltuntetve viszont ebbe mar fel van tuntetve az befektetoi megtevesztes gondolom.
Ilyen kérdésre ne nagyon várj magyarázatot... Szerintem most először van rendes részvénykönyve a cégnek... Elég rápillantani erre a 4 évvel ezelőtti jelenléti ívre: https://bet.hu/newkibdata/121246534/SCN_0121.pdf
Tudom, h azt mondtam, h egy időig nem írok, de ez most fontos. Ha lesz idő, akkor kérd ki a tavalyit is tőlűk... És kérdezz már rá, h lehet az hogy a tavalyiból kihagytak közel 100k-nyi kis önkormányzati részvényt, ami most hirtelen előkerült? Ki szerkesztette a tavalyi részvénykönyvet a Keler adatokból és hogy fordulhat elő ilyen? ...
Na szép... Gondolom ez a standard szöveg, mert nem nagyon mennek el általában Dunaújvárosba érte. Ha már idehozták a kgy-re aztán visszavitték? Fura ez.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!