Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
jah Rosnernak i van kemeny 1 db xD ugyhogy nemtudom mi a tervuk.Nagyon ugy tunik hogy annyi van nekik amennyit eddig is tudtunk talan onkorikal e dvg-vel van valami megegyezesuk
ossze szamoltam a reszvenyeket nem hianyzik csak par darab de lehet elszamoltam betudom annak.1000db-al jott ki kevesebb.Onkoriknal van 13,8% a rezvenyekbol.KF 2 reszletbe adta tovabb a szeptemberi reszvenyeit.egy 1250 es egy 2500-as pakkba.Igen van egy O.P.M holding vagyonkezelo es tanacsado kft neki van 5% feletti szavazati joga de nem KF-tol kapta.Neki jelentenie kellett volna azert is irtam le.
Láttál olyat, akinek így megvan az 5+%, és nem jelentett? Pedig hát ugye ő akkor KF-től kapta, tudnia kellene, h jelenteni kell. Azt hittem darabova adta oda az elsőbbségit, hogy ne legyen jelentési kötelezettség.
Gondolom igen, mert nem a rv szám a lényeg, hanem a szavazatok száma. Mikor KF jelentette, h eladta az elsőbbségiket, akkor is a szavazatok száma miatt jelentett, nem?
Nem ertem meg haza majd otthon osszeszamolom az onkormanyzatok reszvenyeit is meg az osszeset hogy mennyi hianyzik a teljes mennyisegbol ami nincs benne a konyvbe.
Szerintem ez még a régi vezetés hibája. A nullában ketyegő céget valahogy életben tartotta a Budacash. Nekem például szimpatikus, hogy nem KF-ék (legalábbis nem bizonyíthatóan) sündörögtek az önkormányzatok körül. Nekik kell egy üres tőzsdei cég, amibe majd beleteszik a saját értéküket. Nem akarnak most kp-t beleölni, csak amennyit muszáj, hisz részvényük lesz majd elegendő az apport után. Mondjuk ebben a pillanatban még épp hiányzik 12000 szavazat a 3/4-hez, de szerintem ezt simán megadjuk nekik, hogy végre elinduljanak a dolgok. Szerintem korrekt lesz, ha Rózner úr beül az IT-be... Most is csak hajszálon múlt, de látható, hogy nélkülünk nem tartható meg egyetlen első forduló sem egy közgyűlésből :)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!