Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hát igen, itt aki az elmúlt egy évben vett bele mindenki befektető lett. :D Mondjuk nem bánnám, ha inkább azzal érnék el, h befektető legyek, h megéri tartani a papírt, mert hoz a konyhára, mintsem azért mert nem akarom a nagy bukómat realizálni, meg nem is nagyon lehet eladni.
KF egy darab részvényt sem adott el a piacon. Egy nem működő cég piacképtelen papírjaiból adott át annyit, hogy 25% alatt maradjon, ezt piaci alapon senki nem vette volna át... Az a 26k, amit induláskor elpattintott, azt szerintem nevezhetjük "alkotmányos költségnek". Ő csak annyi kp-t tesz a cégbe, amennyit nagyon muszáj, hisz már az elején is elhangzott, hogy apporttal gyarapítaná a céget. A jelenlegi számok alapján kb 1.100.000 részvény kibocsájtásával állna be a 75%-os többsége, de ha ezt egyszemélyben tenné meg, akkor kötelező vételi ajánlatot kéne tennie, ami szerintem nem cél. Viszont ebben az esetben is maradna egy egészséges 25%-os közkéz. És ne felejtsük el: A Kulcssoft küzd hogy legyen 500 befektetője, itt viszont könnyedén megvan 600 :) Ha ezt nézem, hamarabb lesz az EHEP prémium, mint a KS :)
Hát ha az IT hoz döntést, akkor gondolom ők magukat nem fogják leváltani. Néha nem tudom eldönteni, hogy ennyire megkavarják a dolgot, vagy szimplán ennyire dilettánsak, hogy ennyi idő alatt mem tudtak összeszedni 50% papírt, és most emiatt elcs*szték az IT cserét. De gyanús, hogy az utóbbi áll közelebb a valósághoz. Komolyan ez már kezd szánalmas lenni.
Zart koruen siman megtarthatjak ha akarjak.Nincs indok arra hogy elhalasszak ha csak alapbol nem erre megy ki a jatek.Kiderul majd.Ezt mar csak ok tudjak mi a terv
A kgy rendezvénynek minősül, és így a vészhelyzeti kormányrendelet hatálya alá esik, amelynek (l. Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete
a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről) értelmében: "5. § (1) Tilos – a 6. § szerinti kivétellel – rendezvényt, valamint gyűlést szervezni, illetve tartani." A kgy nem szerepel a 6. §-ban. Az én értelmezésem szerint nem tartható meg a kgy második köre.
Hát kb... :) Nem sokban más egy kgy, mintha valaki bemegy dolgozni, és ott vannak a kollégák. Nem hiszem, hogy elmaradna a vírus miatt, vagy az IT dönthetne, legalábbis remélem.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!