Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Így van szó sincs itt semmi féle elvi megfontolásról. DVG védi a pozícióját, ami várható is volt. Nem tudják,h KF-ék hogy akarnak tőkét emelni és félnek, hogy kihígítják őket. Az IT tagokat meg azért nem választották meg, mert ha őket igen, akkor rögtön összehívnak egy rendkívüli kgy-t (az most IT hatáskörben van) és KF-ék feltőkésítenek részvénykibocsátással. Biztosra mentek, így szépen lassan továbbra is tudják kicsöpögetni a papírokat idén. Más is ezt csinálta volna a helyzetükben. Fájó, de meg kell érteni őket is. De ezt az elvi megfontolásos maszlagot kár volt beleírniuk, komolytalan lett így a közlemény.
Átlátszó szöveg, a két héttel ezelőtti kgy-n láthatták a részvényesi jelenlétet. Ezután ez az elvi megfontolás egy nagy bullshit. És vajon miből akarja az IT tőkerendezést, honnan lesz rá pénz?? Ha már annyira elveik vannak, vajon ők tolnak be pár misit?
Elolvastad a végét is? . "Az Igazgatósági tagok többsége döntését az az elvi megfontolás vezette, hogy kizárólag a Társaság
működése fenntarthatósága szempontjából halaszthatatlan döntések meghozatala indokolt és időszerű.
A Közgyűlés hatáskörébe tartozó, de azonnali döntéshozatalt nem igénylő napirendi pontokban az
Igazgatóság a Közgyűlés mint legmagasabb döntéshozatali szerv szuverenitását tiszteletben tartva meg
kívánta őrizni annak lehetőségét, hogy az esetleges Alapszabály-módosításokról és személyi
változásokról a jelenlegi veszélyhelyzeti korlátozások megszűnését követően a részvényesek
Közgyűlése határozzon." . A biztonság kedvéért 1% szavazat birtokában a veszélyhelyzet megszűnésétől számított 30 napon belül kezdeményezni kell a kgy összehívását. . Az viszont pozitív, hogy haladéktalanul megkezdik a tőkepótlás előkészítését, ami - szerintem - tényleg a legfontosabb per pillanat.
Én még nem láttam tőled pozitív kommentet!Elég végignézni az utolsó 20 hozzászólásod:(csőd,kivezetés,esés,mind meghalunk,jajjj..)Ilyen hozzáállással nem lehet könnyű az életed :DD
Ez gondolom téged, mint részvénnyel nem rendelkezőt nem érint. Akkor miért is nem azzal foglalkozol, amilyen papírod van? Vagy már minden tőkéd odavan, és ennyi hobbid maradt?
Én nem látom indokoltnak, hogy erre a hírre jelentősen elmozduljon bármerre is az árfolyam. Persze nem lehet tudni, melyik részvényesnek mi jár a fejében...
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!