Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Az egyértelmű volt számomra is, hogy nem az eladás a célja... De bent volt pár percig, nem sok mindenkihez juthatott el az "üzenete", beállhatna konstansan is, csak gondolom akkor meg tart attól, hogy megveszik tőle, nem akar ő 1610-en kitárazni. Furák nekem ezek a megvillantások. De ha gyűjti, akkor meg nem valószínű, hogy a DVG lenne, pláne hogy ő minél magasabban akar eladni, nem elriasztani a vevőket. De mondjuk az sem rossz, hogy ilyen módon is van élet a papírban, van aki gyűjti, szemek azért a pályán vannak.
Szerintem ez fenyegetes, hogy oda rakja az arat ahova akarja, de semmikepp se tobb mint ahova beallt. Eladoi oldalon ijesztget, vetelin gyujti. Ha akarta volna, akar 30-50 darabonkent epithetne le az eladoin. Nyilvan lassan megy ugy. De ugy nez ki meg vett hozza.
Mikor berakta bíztam benne, hátha kikapják, az már szép kötés lett volna... De hamar eltűnt. Az ilyen megvillantókat annyira nem értem, ennek mi értelme?
Pont teszek rá mit teszel hová. Te firtattad, hogy kgy előtt miért kell adót optimalizálni. Leírtam, hogy most a példa szerint 3k-t lehet papíronként, utána pedig kevesebbet, mert esetleg elindulhat fel. Na szevasz.
igazi noi agyad van ez volt az utolso hogy hozzad szolok vagy reagalok rad Barackmag melle teszlek.Felvazolod nekem mi az a adooptimalizalas mintha nem tudnam.Atomagy legalabb ertette pontosan mire gondoltam es valaszt is kaptam ra koszi.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!