Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
"A pontos összeg szintén tételesen szerepelni fog a DVG beszámolójában, tehát továbbra is teljes lesz az átláthatóság." Na erre kivancsi leszek mennyiert ertekesitettek a reszvenyeket.
Hát ha csak úgy kifelejtették volna, akkor úgy gondolom, hogy a helyszínen már nem hozakodhatnak elő vele. Persze, ha enélkül nem tudják egyértelműek előállítani a szavazásokhoz szükséges tulajdonosi listát, akkor valamennyi határozati döntés érvénytelen/megkérdőjelezhető - illetve szavazásképtelenség miatt akár rögtön el is halaszthatják a kgy-t.
Elnézést ez az eredeti link, ahol további érdekességek derülnek ki: https://dunaujvaros.hu/hir/32474 "Az viszont már minden dunaújvárosié, ha rágalmaival negatív piaci folyamatokat indít el a tőzsdén."
Jól értjük-e, hogy a Dunaújváros Megyei Jogú Város tulajdonában lévő DVG Zrt. 202805 db – 93170 db = 109635 db EHEP NyRt. részvényt értékesített 2020. február 24. és 2020. szeptember 16. között?
Nem. A kérdező rossz bejelentést nézett (nem a DVG, hanem egy másik részvényes bejelentését). A valóságban 2020. augusztus 27-én volt 93 170 darab részvénye a DVG Zrt.-nek.
A betyárját, ezt ki sem szúrtam... Máskor kiemelték, hogy kell vinni letéti igazolást, hogy igazold a szavazati jogot. Mi van ha csak kihagyták belőle, és a helyszínen szembesülünk, hogy nem szavazhatunk, mert nincs friss igazolás? Ha viszont lesz friss könyv, akkor már ezért érdemes elmenni már az első fordulóra akkor is, ha az nem lesz érvényes :o Menjünk?
Nem vagyok pesszimista. Csak ekkora esés után meg, H eltelt egy év és már megint tokebevonasra van szükség elszállt már a rózsaszín köd. Tavaly a BÉT közlemények csak arról jöttek, H mikor lesz kgy, idén meg csak arról, H melyik nagy tulaj mikor mennyivel csökkent. Jó lenne, ha egyszer kapnánk már egy pozitív bejelentést is.
koszi a valaszt bar multkor irtam hogy en felhivtam a kelert es nem ok vezetik a konyvet de ezt a tanacsot mondtak hogy esetleg igy kitudnank kerni ha nagyobb szazalek megjelenik de akkor mind1. Amugy biztos vagyok benne hogy joban vannak ez uzlet es mindket felnek szamit hogy jol jojjon ki belole.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!