Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Legjobb esetben KF tesz előterjesztést erre a kgy-re, amit a dvg nem fog megszavazni. Mivel KF nem fog pusziert pénzt adni, így legjobb esetben megint szavazatokat kér. Az meg részvényesi jog és ahhoz 3/4-des többség kell, a dvg helyből ellene szavaz. Mivel minden bizonnyal KF-ek már rég kiszortak a 26k-t és a 100 ft-on vásárolt önkormányzati papírokat nem lesz elegendő szavazat. Minél több kgy, annál több reménykedő áll a könyvben, annál több részvényt tud kipakolni. Pakk kolléga vélemény? Van egy kis dezsavu érzés? :D a legrosszabb forgatókönyv, H KF nem is tesz előterjesztést. Okt. 15-ig kiderul.
A 10% alá fog csökkenni egy feltételezés amíg nem történik meg.Így addig csak az egyik elméleti opció szóval a leszavazósdi is egy lehetőség. Nincs valami jó 1% os javaslatötletetek? :) pl akviráljuk xy kft.-t részvénynyomdával?
nem ertem hogy tudna leszavazni mindent a dvg ha addigra 10% ala fog csokkeni.El kell mennunk nekunk kisbufiknek biztos van 10%unk ha nem tobb azt KF melle allni es megszavazni azt amit kf szeretne azt ennyi.Pont most nem kéne elmennunk amikor siman le lehet szavazni a dvg-t? xD ezt se ertem
De ha KF elmenne, akkor nem tudna mindent leszavazni a DVG, nem? Mondjuk lehet már tényleg egy lépést sem fog tenni emiatt a cég miatt. Kocka akkor mire számítasz most, az eredménytelen kgy után jön megint a karantén, aztán a búcsú?
Erre nem kell menni :D én nem is megyek. Ezeket a köröket már tavaly megjartam. A dvg a végsőkig le fog szavazni mindent, H húzza az időt, addig is tud tömni.
"A Közgyűlésen a részvényhez fűződő jogait az a részvényes (részvényesi meghatalmazott, közös tulajdonban
álló részvény esetén a közös képviselő) gyakorolhatja, aki a KELER Zrt. által kiállított tulajdonosi
megfeleltetés alapján (az abban foglalt részvény darabszám feltüntetésével) a közgyűlés kezdő napját
megelőző második munkanapon, azaz 2020. november 5-én a részvénykönyvbe bejegyzésre került. " Ez hogyan működik a gyakorlatban? Bekerülök automatikusan, mert brókeren keresztül vettem egy kevéske papírt? Vagy kérvényezni kell a Keler Zrt-től? Felesleges kérelmezni, mert kisbüfiknek úgy sem adják meg?
Igen, sajnos KF-nek már az is lényegtelen, ha kivezetik a papírt, ő már megkereste, amit akart. Nem túl jó ómen, lehet már a kgy-n sem képviselteti majd magát, már nem fog egy fillért sem betenni ide, valszeg részéről utána a vízözön. Ez van.
Azzal nem tud ennyit nyereszkedni, mert IPO kell és akár 2 év mire felviszi standard kategóriába. KF-nek így volt biznisz. 60 millat betett, már kb 160-at kivett és már lehet, H nem is érdekli a dvg, úgy lehet vele mint mi, H akkor csessze meg a dvg a papírjait.
Ezt csak úgy küldöm zusammen a dunaújvárosi sz**jankóknak, meg a többi tulajnak, amiért szétcseszték az árfolyamot: termékenyítsétek teherbe a saját és egymás összes nőnemű felmenőjét több generációra visszamenőleg. Aztán gyújtsátok magatokra a házaitokat.
Mennyibe kerül egy kft-ből nyrt-t csinálni? Csak azért kérdem, mert ha emberünknek tényleg tervei vannak, nem érné meg neki jobban kiszállni innen, felvenni a zsét, majd egy újat indítani, ahol ő a többségi tulajdon?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!