májusban is ilyen volt a hangulat aztán jött a sok beragadó a siránkozásával és egymás hitegetésével hogy 1szer jó lesz.
Persze bozsobozso volt a hangadó hogy venni kell !
Hiányolom egy kicsit a srácot! Mintha eltűnt volna!
Ez egy nagyon lényeges dolog, ami hosszú távra mindenképp megnyugtató. Nagyon fontos iránymutató lesz, hogy ma megveszik-e az esést (már ha lesz). Ez lenne a legpozitívabb jel.
Aranytartaléknak ha tovább tart a válság, vagy kiugratni szuper gyorsokkal a következőekben jó lesz, csak könyvelés kérdése, hülyék lettek volna leadózni...
Zotya, másfél éve mondom, hogy a mobil ág meg fogja ölni a vezetékest. Az eladás hidd el jó döntés volt, Externetes ügyfél vagyok, látom, hogy mi szarság van. Szerződés újrakötésénél a beadott visszamondási papíromra lefelezték a havi díjat, csak hogy maradjak.
Adózni meg tudod, hogy az Eco nem szeret, lehetlesz még könyvelgetni, a lényeg az, hogy előbb-utóbb kirobbantsák az árfolyamot a tőkeemelés megvalósíthatósága érdekében.
Erre a negyedévre meglepi pluszból ez pont elég.
nem tom ti mit vártatok de szerintem ez egy nem rossz jelentés főleg hogy a viszonyítási alap a nagyoknál a negyedév6negyedév! Én ma még veszek az tuti én pont ezt vártam ne leyen veszteség!
Mellesleg valaki irkálta hogy a cib suttyomban bevásárolt,hát nem igy törtnt a határidős pozikat mindig bejelentette a cég és révén ugye nem lettek lezárva ....
na inkább ezen gondolkozzatok szerintem érdemes,ha kicsit elmerültök benne mindjárt megvan az irány és az biztos hogy nem 60 forintnál van!
Econet topik