Én arról beszéltem, hogy kamu volt az az első negyedévi hatalmas veszteség, aztán majd vissza lehet forgatni a könyvelésben, csak már mint nyereség, plusz Externet vételár.
Sziget is jól zárt, a trükközés nem is fog feltűnni, csak hogy fordult a leányzó helyzete, itt egy cég, ami nyereséges, az árfolyama meg egészen mást árazott. Vesd össze OTP kanyarral... :)
Tiszán horgászom jachtból nyugiban... :)
Hát én a nagy nyereségben nem hiszek.
Facebook lehet szerintem 1 hatalmas bevétel és nyereség növekedést segítő tevékenység,de mivel csak most kezdték ettől is jövőre várok nagyobb lóvét.Álomsziget szálloda részlege + lóvét is jelenthet a Szigetnek,mert a fesztivál ideje alatt a bevételből részesedhet,ha úgy egyezik meg velük.Akár emelt díjak is lehetnek a fesztivál idején és abból részesedhet.
Sokan alábecsülik a jelentőségét a szigetnek, mivel csak 26%-os tulaj az econet. Persze nem is kell túlbecsülni de ugye ez a részesedés nőni fog és úgy tűnik elég jó üzlet ez a fesztiválozás. Mi lesz itt pár év múlva ha mondjuk a magyar gazdaság is fellendül.( merjünk nagyot álmodni :) )
A hajógyári szigeten elég sok fejlesztés lesz nemde? Kaszinók meg ilyesmik...Ez nem növelhetik a Sziget presztizsét később?
Rossz hangulat plusz aláállás miatt kihoztak tulzott első évi negyedévi veszteséget, plusz Zotya beletrafált azzal az Externetes vételárral. Meglepő lesz a nyereség, detto mint sziget, válságban... :)
Fog ez menni az OTP és a többi nagy rengeteg kicsinek nagy nyerőt hoz és jönnek majd sorba.Ha elindul akkor majd nehezen áll meg.Ezen a nyomott áron (a többihez képest)még gyűjteni kell.Sziget jó hírei után dobhatnak be más + hírt is.
Econet topik