Én is sokkal jobbnak tartom ezt a mai napot, mintha jó jelentésre nagy forgalommal ment volna fel néhány százalékot. Így látszik, hogy van komoly gyűjtés benne, ami hosszú távra alapvető fontosságú. De addig lehet itt még komoly esés, ha van eladó részvény. Márpedig szerintem sok van.
Amennyire nem tudom megérteni a "forgalommal emelkedünk" féle ovációt, annyira jó jelnek tartom ezt a forgalommal süllyedünk féle kereskedési napot. Ezek a tendenciák viszonylag gyorsan váltanak. Szvsz.
Igaz Kurnyi etet akit csak tud. De Kosto óta tudjuk, a tőzsde egy olyan hely, ahol évek is eltelhetnek egyetlen igaz szó nélkül. Persze ezzel nem akarom megsérteni. Nem ő az akinek nem hiszek.
Szvsz semmi különösebb kaland nincs. Ami negatív információ volt az elmúlt egy évben, már mind beépült az árba. Az is amit el lehetett képzelni, vagy adni. Most csak az áldott "forgalommal emelkedünk" féle megállapítások mellékhatásait élvezzük. Vagyis szép forgalommal kiszórják a papírokat, majd lejjebb visszaveszik. Tehát megy a kirázás. Ez kis emelkedés mellett azért biztató.
Econet topik