Dehogy vagyok az. Az új rendszerben mezei jobbágy leszek. Delta josda azért simán jött. Enefi és VF házassága is lejtőre tette a vmikor szebb napot látott céget. Itt sem várok jobbat.
És kérdezi tőled a riporter: És mi alapján találtad ki, indokaid? Válaszod: Semmi csak megérzés, minden papírt lehúzok azt ha bejön a akkor hirdetem magam mekkora király vagyok. Riporter kérdés: Ezt tanítják valahol, vagy valami külföldi iskolában végeztél mint jós? Válaszod: Ezt hosszú évek óta csinálom, mindig jósolok azt aha bejön mekkora über-király vagyok. Riporter: köszi - szerintünk is király vagy :D
A következő táblázatban megmutatjuk, hogy a
készpénzben tárolt megtakarításaink mennyi idő alatt veszthetik el az
értékük felét, ha bizonyos inflációs szintek tartósan fennmaradnak. 16%nál 4,33 év... akkor kérdés, h megéri e? Mert már 20 %ot (3,47 év) vizionálnak, ami valójában több , de ki hogyan érzi. Feladat: 5év alatt+30% és 3,47 év alatt -50% ha nem haladjuk meg a 20% inflát Akkor hány éves a kapitány? https://h6x2h.mailupclient.com/f/rnl.aspx/?mil=ox_z_s3d&x=pv&mf=/3cm8=uzx2y:e6c-=rh6fal8&x=pv&&x=pp&zx&x=pv&e6c-70egya&i=yx1xuxNCLM
Sziasztok, Nézzük pozitívan mi történt: Megyeri kiszállt, Bátor megvette a részét. Bátornak (összesen mint magánszemély és a két cége) több mint 50%-a van ami azt jelenti, hogy végre egy tulajdonos viszi egy irányba a céget. Ez jó hír, nem fog senkivel senki összeveszni a nagyobb dolgokban. Virág Ferenc és Horváth Zsolt kaptak opciót 48-on. Ez azt jelenti, hogy ők 48-on tudnak venni azaz akkor fogják lehívni ha stabilan 48 felett van az ár és el tudják adni a piacon vagy OTC-n. Ami a mostani 39-es árhoz képest jelentős felértékelődést jelent. A Mészásros kaland óta a legjobb ami történhetett velük, végre egy irányba állt minden.
DMKER