A DM-KER Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 22.,
cégjegyzékét vezeti a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága, cégjegyzékszám: 13-10-041955, a
továbbiakban „Társaság”, „DM-KER Nyrt.”) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy dr. Hajnal Tamás, a
Társaság Igazgatóságának tagja tájékoztatta a Társaságot arról, hogy 2023. május 31-én DM-KER Nyrt. névre
szóló Törzsrészvényekre (ISIN: HU0000176722; a továbbiakban: „DM-KER törzsrészvény”) vonatkozó adásvételi
szerződést kíván kötni, melynek keretében 100.000 darab DM-KER törzsrészvényt szándékozik tőzsdén kívüli
forgalomban vásárolni.
Szigetszentmiklós, 2023. május 30.
DM-KER Nyrt.
én ezt a papírt elég régóta veszem volt sok örömöm benne, és sok csalódás, helybenjárás nekem csak az nem tetszik, hogy ha esik, beugatják, hogy én voltam az eladó nem én voltam 33.tól ugyan adtam felfelé, de nem eszelős tételeket, az nem szokásom 37.5-ös eladásom után már vettem is vissza 37.2-n ma vettem 34.9-en 2000 darabot, mert tegnap nem láttam a leőrjöngést ennyit erről
két valaki dobta.de legalább cég beállt volna megvenni,mert kb 50k volt,34-35 ön.elég figyelmetlenek voltak és most fillérezök visszaadják majd 36-37 enáááá
DMKER