az a lényeg, hogy vesszük ezt a papírt is illetve veszem , más nevében nem beszélek hogy mikor lesz jó? mit tudom én de veszem vissza , ha el tudok adni benne
Igen. Teljesen erthetetlen. Nincs az a befekteto v kisreszvenyes aki ezen az aron haszonnal adhatna el,megis itt csavarjak a toket mindenkinek. Latvanyos,h szinte a betegseg jon ra,ha csak 1 ft -ot is emelkedne a papir,azonnal rohan es szetbasz mindent mint vmi eredeti ronto pal. Hogy miert nem jobb ketszer ennyiert eladni ilyen mennyisegeket,ha ketszer szuletnek meg se tudnam soha.
...es ujra es megint...ahogy vmiert elkezdenenek eledezni a vevok,azonnal rabasz egy akkora adagot,h senkinek eszebe ne juthasson a vasarlas ezentul. Orulet ez a bet,a letezo osszes kispapir arrol szol h hogyan semmizzek ki a sajat kisbefektetoiket. De komolyan nem ertem,tenyleg mindenben a vegcel a total nulla ertek?
zellerévi miért a bét-en kínlódsz ezekkel a papírokkal. egy fintech cuccon keresztül az usa-dax-cac piacon sokkal több lehetőséged lenne. (kérdezem itt, mert a levesből kipakolt :) )
Es szaladt,es rohant,es zihalva idert az ontobajnok,h nehogy mar veletlenul 100 nap esesre legyen mar egy emelkedo nap,es ezzel vegkepp minden vasarolni szandekozotol egy orok eletre elvegye a veteltol a kedvet. Igy aztan gyorsan ra is boritott az eledezo piacra annyit,amennyi forgalom nem volt az elmult 5 napban osszesen,h a csuklas jonne ra az anyjara az ilyennek elete vegeig. Es nagyon remelem h olvassa is a nyomorultja!
A 40-et ne szamold. Konkretan akkor neztem es ezert pontosan tudom h gyakorlatilag nem lehetett tetelt venni akkor belole. A legelso ar 50 volt kb 3 napig,amikor vasarolhato volt,de ott is max 3 napig. Szoval ebben a mesterseges szarra szopatasban gyakorlatilag barki aki ad,veszteseggel ad el. Tobb mint 3 honap egyhuzamu eses utan,duborgo epitoipari szamok mellett...komolyan mondon,orulet.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611