mai krumplisztánban vannak csodák! itt valaki reggel felkel, azt se tudja lesz-e valami reggelire és estére milliárdos. No én ennyire nem ringatom magam álomvilágban. még 20 FOSint lefelé és lehet gondolkodni a beszállón
ki hogy látja, most azért nyomják le az árfolyamot mert a felvásárlásnál átlagárat vesznek figyelembe így az ügylet után várható emelkedés? off. az eladó mit szólhat, hogy kizsebelik?
Ezzel a részvény átruházással hírdették, hogy 100ft / részvény árat is megér a papír vkinek. Aztán jött a hír 48ft-os felvásárlásról. Ezt besz@ptam,de rendesen! Egy "kicsit" befolyásolták a piacot! :(
nincs meg mert en 2017 ota tozsdezek ml papiroknal jelentem meg ott tudtam amig kurvara ellenzik ML-t addig jo penz van benne.konzum opus sikeres a tobbit mar felve vettem igy 4igrol lemaradtam.De nem bankodom mert mindenbe nem lehet benne az ember viszont a forumot kiismertem es az sokat szamit.De most amugy felhoztal 2 peldat csak az a baj hoyg a BETEN az oszes rezsvenyel ezt csinaljak.Ebbol latszik hogy ML azert kellett hogy a hozzajuk kozeli brokerekkel a sajat kezuk ala vegyek a betet ennyi.Ezt is megszereztek sunyiba ki kell ismerni oket es nekunk is esik par falat.
a tőzsde (sajnos) erről is szól. ja, és rossz hírem van, nem csak hazánkban. Wirecard megvan? vagy sokkal régebbről Enron? de hagyjuk, mert aki a tőzsdén fair play-t keres, az fog még párszor csalódni :)
es pont leszarom mi szep mi nem.Mond azoknak akik az emberek penzet veszik el mert tudtommal az se szep dolog ha a cegek infokkal manipulaljak a befektetoket.Ja hogy nekik nem irtok levelet hogy nem szep dolog?Ugyhogy karorvendek azon aki manipulalni akar.
Ez mind es szep lenne ha lolo akkor jelenik meg amikro 40forint az ar.Ja hogy muszaj volt elotte felhuzni hogy jo penzt kereshessenek a bennfentesek ezt ne mtudtam.Egyik reszvenybe se igy mukodott.Opus konzum 4ig meszaros megjelent es onnan indult a nagyobb emelkedes.Cigbe se votl maskepp.Itt mi volt meszaros elott mar felment az 5*-sere az arfolyam ez szimplan bennfentes kerskedes akik tudtak az infot kihasznaltak nem veletlen vettek tobb mint 2 milli papirt 60-ig az elso felmenetel elott.Szanalmas.Sajnos ez mindig igy volt ha egy komolyabb felmenetel utan jon az info az mar kuka.
szerintem aki ebbe belevett, az nem azért tette, mert X vagy Y azt írta, hogy jó lesz. mondom, élnek még a 2017-es reflexek, ahol ML megjelenik, ott lehet keresni. most nem jött be, de korábban, más papírokban lehetett. pl. a CIG, hogy ne hivatkozzunk mindig a konzum/opimus régi sztorikra :) spekizni kockázatos, de ezt mindenki tudja (remélhetőleg). kárörvendeni meg tényleg nem szép dolog. ja és még1x: ez egy illikvid papír, oda rakják, ahova akarják. ha akarják, meghúzzák megint 100 fölé, akár már holnap. szóval kár még temetni ezt a történetet szerintem.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611