Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszi az összefoglalót! Na ilyen egy jó, építő hozzászólás. 🙏 Innentől a nyár lesz érdekes ami a fogalmakat illeti. Valamilyen szinten kordában kell tartaniuk, de szerintem lejjebb is engedhetik, hogy olcsóbb legyen korrigálni.
Likvid megvan, SRV lezárult, majd a kölcsön vételek pótlására majd decemberre írnak ki újbb SRV-t. 1. Most arra leszek kíváncsi milyen forgalmak lesznek a maradék kereskedési napokon júniusban. 2. Mikor jön egy újabb SRV közzététel? 3. Mikor jön egy újabb 5% tulajdon átlépés közzététel? 4. Júliusban milyen forgalmak lesznek? Folytatjuk Q3-ban is, hogy meglegyen a likvid kategória? Vagyis fenntartható ez a forgalom ami most volt, vagy visszatérünk a napi 1-5 millió forintos forgalmakhoz?
igen nagyon sok vidám percünk volt és aszt kel hogy mongyjam oldridernek igaza voltde remélem mostmár más irányba indulunkel ránkférne nem jol emlékszel keversz valakivel nem a ház eladás pénzét toltam be hanem csak ugy iszok hát de a pálinkát átváltotam vörösboros colára unicummal
A régi banda, a régi "szép" emlékek :). Azt mondják, hogy az idő megszépíti a dolgokat, bár nekem ez az Econet/Estmedia/Delta-nál érdekes módon valahogy nem jött be! :D Talán a 3milla bukta miatt lehet, ami anno a 2010-es a nyugdíjpénztárból kivett összes lóvém volt... Neked meg, ha jól emlékszem, egy házeladásból való pénz szállt bele, (aztán lehet hogy tova is suhant), azt már csak Te tudod! Amúgy mi a helyzet, kedves Nyanya? Pálesz reggelente még azért lecsusszan?
Kire gondolsz hitelesnek tűnő ember alatt? Fontos tőzsdei alapszabály az is, ha már beleveszel, hogy nem más véleménye alapján kereskedsz. Ha csak nem vagy tűzközelben, bár az már megint egy veszélyes pálya.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.