Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kis mínusz és már pánik keltés, add el, ők veszik. Ha plusszos akkor vedd,happy minden. Értelmes vélemény nem sok van. Holnap meglátjuk. 😅Jó lenne ha értelmes vélemények lennének. Tisztelet a kivételnek.
Nézd! Azt kell mondjam, hogy ha itt ezen a fórumon a Delta topikba írogatók nagy részének 10 millió Ft feletti értékben van Delta részvénye, akkor semmi okunk panaszkodni. Kvalitásosabb papírokba akkor ezer millióik lehetnek a mezei kicsiknek! És ez nagyon jó!
Nincs ebben a témában vita szerintem, csak beszélgetünk. Más. Érdekes, hogy a bejelentés óta minden nap megveszik a 20%-ot. Vennének sokkal többet is, ha lenne forgalom. Kár, hogy kicsit ellaposodott, jövő héten már sietniük kell. Amit nem tudnak megvenni azt szerintem is OTC-n fogják pótolni, jó lenne ha minél kevesebbet kéne onnan venniük.
Mi a több tízmillió? Darab? Az már nem kisbüfi, 20 millió darabbal 5% felett lennél. Forint a több tízmillió? Olyat azért jó eséllyel találsz a fórumon ha csukott szemmel ráböksz a képernyőre.
Darabnál, mondjuk 38-on vásárolva is, 10 millió az 380 millió Ft. Nem hiszem el, hogy amikor itt vergődött a szemünk előtt ez a transzparensek legjobb indulattal sem nevezhető Delta, ami az utóbbi években folyamatosan esett, akkor itt a fórumozók közül annyian vásárolták volna többszázmillió Ft-ért. De kár 1-valaki vicces kommentje miatt erről vitatkozni!
Ezt meg tudom erősíteni. Korábban jártam rendszeresen közgyűlésekre, ahol több fórumtárs is rendszeresen jelen volt. Ezek a pajtások nem 2-3 millió forintos pakkokkal gurigáztak! Igaz volt ez akkor is, amikor a béka segge alatt volt az árfolyam és akkor is, amikor normális árfolyama volt a részvénynek.
Ettől "picit" izgalmasabb lesz a más célokra történő srv vételek, amik jóval nagyobb mennyiségek kell hogy legyenek majd, mint az MRP-s 6,45 millió darab.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.