Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ez 2 élű fegyver! Ha 10 embernél van a részvény allomány 80%, akkor gondolj már bele (Meg mindenkinek szól), hogy mi történik az árfolyammal ha 10 ből CSAK 1 személynek bármi oknál fogva tőkére van szüksége????? Szerintem mindenmi tudja a választ!
Az éves jelentés nem volt mínuszos. Csak a pontosság végett. Amúgy annyira szórják a részvényeket hogy egy tucat embernél van több mint 80%. Ami naponta itt megy az egy ordas kamu kereskedés. Van 70 vagy 80 m db részvény az összes csóró többi részvényesnél. Ezt nehéz agyilag feldolgozni nekem is hogy mást látsz a részvény könyvben és mást nap mint nap a kereskedésnek csúfolt műsorban. Ennyi. Nem kötözködési csak objektív pontosítási...
Mire lenne 70 Ft? A mínuszos éves jelentésre? Meg a százhuszad magukkal elnyert minimális árrésekkel elnyert tenderekkel? Felpumpálták majdnem 400 millióra darabra a részvényt, hogy még több embert tudjanak lehúzni, a 3 évvel ezelőtti 40 ft OTC-n adott lockuppos részvényekről meg ne is beszéljünk.
Az opciós szerződés végső lehívási határidejét persze nem tudja ITT senki.Nem vszínű, h ennyi db-ra csak poénból csinàltak volna call szerződést, díj ellenében.A lehíváskor nagyon nem mindegy, h milyen rv ár mellett tud ez lefutni!
Sajnos van egy olyan érzésem,hogy az opciós lehívások lezongoràzásáig nem megy ez sehova!További probléma az,hogy megint 35 alatti szintekről várjuk az indulást.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.