Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A szándékos lenyomás is ok, de ott láttuk, hogy a 38-as árfolyamot tartják, az alá már a szerencsevadászok nyomják akiknek a türelme nem nagyon tart tovább egy hétnél. A kettő nem zárja ki egymást, sőt.
Ez sajnos nem a ratyi manó. Nem akartam károgni, de sajnos ez várható volt amikor hirtelen az apennin rally után 8-10 napja megjelent itt onnan jó pár arc, hogy ők belevettek mert ez alulárazott és tuti a delta lesz a következő kispapír ami megindul. Biztos voltam benne, hogy ők képtelenek itt hónapokig várni, náluk a max időtáv 4-5 nap és ha nem indul akkor pánikszerűen dobálni fogják akár 35 alá is ütve az árfolyamot. Sajna így is lett és még nem is menekült el az összes.
Szvsz több, de sajnos ez nem befolyásolja az árfolyamot és nem segít rajtunk.... Egyik volt barátnőm a Deltánál dolgozott és Ő mondta, hogy még Debrecenben is vannak bújtatva alkalmazottak. Bár azóta, már lehet azok is felmondtak....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.