Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Miért ne? Ott voltam. Bodzási Úr kemény kritikát is kapott. Én a szemükbe néztem. Igaz Csontos-Bártfai duóval nem volt alkalmuk beszélgetni. Vidra pedig nagyon jó beszélgető partner volt.
Kedves "bajtársak"! Én mindenkinek nagyon köszönöm, aki pénzt, időt és fáradságot tett bele és megjelent, felszólalt a részvényesek érdekében. Reméljük, az élet meghálálja, és végre a pénzpiaci környezet is hozzájárul ahhoz, hogy emelkedő pályára álljon a papír. Respect Nektek!
Megkapták a kritikákat. Szavaztunk a felment vény ről. Szemükbe mondtuk, hogy nem bízunk bennük. Elmondták hivatalosan, majd informálisan is a véleményük. Ennyi.
Az MNB képviselője nem volt felhatalmazva, hogy válaszoljon a kérdéseimre. Döbbenet....akkor minek ment oda felhatalmazás nélkül? egy olyan rendezvényre, ahol a delta részvényeseivel találkozik és arról a cégről kérdezik ahol is ezek a részvényesek tulajdonnal bírnak, ez olyan mintha egy lakástulajdonosnak nem mondanák meg a villanyóra állást csak kérnék h vakon fizessen lehetőleg minél többet...
Komolyan fingom nincs mi várható, egyszer eladom, de nincs céláram. A twd invest egyszer csak eltűnt a számlámról úgy három éve, mikor már legalább 2 éve nem lehetett vele kereskedni. Ezzel azért nem fog megtörténni. Nem tudom azt mondani, hogy 80-nal kidobnám, de 200-as árfolyamon sem jönne vissza a bukó, úgyhogy passzolok.
Szerintem most állt össze minden, hogy felülértékelje, a gond valóban a környezet! Vajna, rv bevezetés és covid után én meteorzáport jósoltam, nem talált, jött Putyin!
hm durva, a deltát miért nem értékeli felül a piac ??? Alul értékeli, vajon miért, őket is értékelhetné felül, ha nem hazugsággal, leértékeléssel, büntetéssel jelentek volna meg a a tőzsdén, hanem eredményekkel, pozitív hírekkel... kérdés h akkor mi lesz, szerinted mi látva az egészet, értékelve? 100 fölöttieknek annyi, egy életre, kampó, ennyi volt?
Barna és Antal szerepvállalására is rákérdeztem, az ő nevükben nem nyilatkozhattak. Az MNB képviselője nem volt felhatalmazva, hogy válaszoljon a kérdéseimre. Mondtam, hogy mindent elhárítottak, ill. ráfogták az elődökre . A legszebb az volt, amikor a Glostert hoztam fel példának, hogy annak nem zuhant be az árfolyama. Válasz: " az 5 milliárdos céget 15 milliárdra értékeli a piac , ami nonszensz." Azt hittem eldobom az agyam. Kár, hogy nem vágták a pofámba, hogy akkor miért nem abba szálltam be.
Ez jó kérdés és egyértelmű, hogy nekik mibe van nagyobb üzlet. Viszont nekünk ez nem segít az eddigiek alapján, 1000 milliárdos csomagban vagyunk és bezakkant az árfolyam. A számonkérhetőségbe nem hiszek, mert le lehet kamuzni a fél világot hogy válság volt, meg járvány, meg meteoreső meg jöttek az ufok és még se sikerült ezek miatt. Az a pénz a biztos amit már elköltöttél. :D
Az egészségügyben a méhnyakrák szűrést végző orvosok hibaszázalékát csökkentő szoftvert is csinált a Delta,amivel 20%ról 5%-ra csökkenti a tévedés esélyét. Ez a szoftver már kórházi használatban van és nemzetközi piacra is alkalmas.
Kérdés hogy melyikben van nagyobb üzlet. 1800 Mrd az elnyert keret szerződés. Innentől fantázia kérdése hogy hány Mrd Ft lesz realizálva belőle. De a jogi keretek, a közbrszerzés, a hosszadalmas eljáráson túl van a cég. Ha lesz pénz akkor lesz megrendelés is. Azért azt az 55 Mrd éves bevételt nem poén miatt írták oda. Azt lehetett látni hogy amit leírnak azt úgy írják le hogy számonkérés esetén meg lehessen védeni mindent. És ami fontos hogy osztalék politikát akarnak kidolgozni. Ha nem lenne fontos akkor egy kötelező körrel 1 mondattal el lehetne intézni, de itt valamiért osztalék politika is soron lesz. Az intézményi befektetők felé egy hívő szó lehet osztalék fizetése.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.