Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szerintem is tobb kezben lesz. Mar alapbol 2 kezbe van elso korben, ugye maga a delta csapat es berki. En nem hiszem hogy beraknak ezt a 4 ig be. Szvsz total mas vonal, kulonallo dolog, legalabbis remelem🙂 Sac per tudod mi lehetne a teteje ennek ha a 4 ig benyelne? Szvsz nem azt az arfolyamot varjuk evek ota.
Szerintem túl nagy deal, hogy egy kézben legyen! Meg kell osztani! Nem lesz több Lajos! Egyszer írta valaki asszem 4ig fórumba, hogy mi nem értjük meg, ameddig a 4ig nincs kész addig a delta se megy! Lehet igaza volt!
Évtized sz@pasa ha 4ig be menne vagy barmilyen osszefonodas lenne.... Hab lenne a tortan ha valamelyik mar tőzsdén lévő ceg benyelne minket. Ott szvsz meglehetne köszönni a lehetoseget a sok boldogsagteljes eveket a deltanak aztan viszontlatasra😁
Törölt felhasználó2021. 08. 31. 22:19
Tiszta Dallas! :)
Törölt felhasználó2021. 08. 31. 22:17
Tudtommal a 4ig ben egy akvizíciós bizottságban (talán) van benne az a hölgy aki közrejátszott a 7Mrd cégértékünk beállításánál ha jól emlékszem! (-21mrd eredmenytartalek)
Törölt felhasználó2021. 08. 31. 21:15
KV mester, most kész a 4ig, erre vártunk? Mert ugye nincs 2 4 nélkül!
En azert bizom abban, hogy 3. évfordulóra sikerul a 100 ft ot elerni és a részvényeket a helyén tudni mindenhogy hivatalosan... Remelem nem nagy kívánságok ezek? 😂 Vicc az egész amit muvelnek. Csontit be kell b@szni a vizbe, meg azt is akinek esetleg nem tetszik majd a kisbefektetoi jutalom😂
4ig be csak kérdem az nem lehet hogy Jászai szépen okos a vissza szórja a lelkes kis csapatra elég szépen kereshet vele! Amúgy meg a rengeteg akvihoz a pénz mind baráti hitel mivan ha morcivé válik a bari akkor írány a béka sege😔 Ne így legyen.
Mi inkább a lány vagyunk, a tetovált lány, aki felmegy a gondozójához pénzt kérni!
Törölt felhasználó2021. 08. 31. 11:00
Mi lesz velünk gyerekek? 4ig kissé belehúzott, így h érjük utol? deltás gecik ott a példa és megjegyezném újfent h nem ezt ígértétek kicsit se, mi csak könnyet, és szenvedést kaptunk eddig a pénzünkért cserébe és ma elmúlik a nyár is, amit a tavasz után várva vártunk, további szép időhúzást és szerencsétlenkedést, én kérek elnézést, kábé minden megy lásd 4ig csak a delta nem, megérdemelt a jutalom és a nyugalom, ja nem...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.