Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Látom lassan esik le a 10 filléres.. Kettőszáz milliárdos megbízás nyertese a Delta ! Lehet éppen ezek miatt a nagy zsíros melók miatt jöttek a tőzsdére..
Nem tudom miért szivatja az MNB a társaságot. Mindenesetre a mai közlemény az MNB ügyről számomra azért pozitív egy kicsit, mert legalább tájékoztatja a nagyérdemű a lehetséges opciókról, forgatókönyvekről. Azzal pedig egyetértek, hogy kérjen határidő hosszabbítást, mert ha a beszámolót korrigálni kell, akkor arra most lesz lehetősége a társaságnak az üzleti év lezárását követő auditáció során.
Helló emberek!!! Megy a mozi a vásznon, a delta tragédia, vetítik a világ végét, közben meg besunnyogják a lényeget a 120+80 MRD-ot bakker!!! Erre 2019-ben robbant volna, most meg lesz egy szaros PF hír belőle (lesz??). Hát ha eddig nem dobtátok ki már azt a szaros pár hetet hónapot várjuk ki, hátha...
Értem, hogy mit taglalsz. Nekik így sem jobb, mert nemcsak a Deltában a már 2 éve folyamatban lévő átvágással hanem az egész Béten történő kisbefektetők millióinak ellopásával reméljük elvesztik a választást és a túloldal tenni fogja a dolgát ellenük!Szerinted innen a betről fog ezekre valaki is szavazni ezek után?
de kinek jó ez az árfolyam, ha a megbízások csak negatívan érintik az árfolyamot, tényleg nem értem. Meg azt se h ki adja miközben itt vannak ezek a nyertes megbízások és ezek se adnak egy csöpp tartást se az árfolyamnak, érthetetlen ez is.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.